Graankorrels

Zoek naar graankorrels in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met graankorrels in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste graankorrels recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient graankorrels:

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Graan: verschillende soorten op een rijtje

Ingrediënten:
aardappelen, boekweit, boter, brood, bulgur, couscous, eieren, eiwitten, farro, freekeh, gierst, graankorrels, granen, haver, havermout, water, koekjes, water, meel, pannenkoeken, pasta, popcorn, quinoa, rijst, risottorijst, spelt, tarwe, tarwemeel, water, witte rijst, wokgroenten, zaden en zilvervliesrijst

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Couscoussalade met olijven

Ingrediënten:
citroenvinaigrette, couscous, graankorrels, parelcouscous, venkel, venkelzaad, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Couscoussalade met hazelnoten

Ingrediënten:
citroenvinaigrette, couscous, graankorrels, hazelnoten, parelcouscous, port, rode wijn, rozijnen, venkel, venkelzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rye Bread

Ingrediënten:
broodmeel, durumbloem, gerstmout, gist, melasse, niervet, oud roggebrood, roggekorrels, roggekorrels, roggemeel, sesamzaad, sherryazijn, gist, vlasspruiten, water, zonnebloempitten en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Donker Deens roggebrood

Ingrediënten:
cacao, heldere honing, water, roggekorrels, speltbloem, gedroogde gist, venkelzaad, volkoren roggemeel, volkoren speltmeel, volle yoghurt, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Salade van spruitjes

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, ciderazijn, munt, olijfolie, peper, rode klaverzuring, roggekorrels, spruitjes, wortels en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Witlooftaart

Ingrediënten:
boter, brokkeldeeg, citroensap, eieren, peper, pittige kaas, roggekorrels, room, sjalotten, witlof en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met granen

Ingrediënten:
basilicum, boekweit, boter, bulgur, ei, farro, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, quinoa, roggekorrels, tarwekorrels, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met gekookte granen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine rijst, couscous, druivenpitolie, ei, gerst, gierst, havermout, khorasantarwe, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, wilde rijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch