buffet

Zoek naar buffet in jouw eigen kookboeken

De lekkerste buffet recepten

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zalmmousse met roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, peterselie, roze zalm, slagroom en witte gelatine

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Courgettepizza's

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, bloem, courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, water en witbroodmix

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Buffet uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Koude tarbot

Ingrediënten:
chaud-froid saus en gepocheerde tarbot

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Yoghurt-muntdip

Ingrediënten:
dip-gerecht, griekse yoghurt, komkommer, limoen, munt en peper

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Károlyi saláta - Károlyi salade

Ingrediënten:
augurk, ei, groene paprika, sla, tartaarsaus, tomaat, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gubdel-saláta - Gundel salade

Ingrediënten:
aspergepunten, champignons, citroensap, komkommer, olijfolie, paprika, peterselie, sla, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, witte peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Saffraan-aioli

Ingrediënten:
citroensap, dip-gerecht, eidooier, knoflook, peper, saffraan, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Citroen-pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dip-gerecht, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Kaasschotel uit Allgau

Ingrediënten:
allgauer bergkaas, camembert, emmentaler, komijn, limburgse kaas, olie, peper, peterselie, radijs, romadurkaas, tomaten, ui en weisslacker kaas

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Decoratieve hamschotel

Ingrediënten:
ardenner ham, avocado, cayennepeper, cognac, dille, doperwten, gegrilde ham, gekookte ham, gerookt vlees, mayonaise, mierikswortel, parmaham, rauwe ham, room, selderijzout, zachtzure appel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gebraden koude reerug

Ingrediënten:
banaan, ganzenleverpastei, kalfsleverworst, madeiragelei, marasquinkersen en reerug

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Italiaans smullen

Ingrediënten:
ansjovis, artisjokharten, azijn, champignons uit blik, ei, gorgonzola, groene olijven, mortadella, mostarda di frutta, olie, parmaham, peterselie, rode paprika uit pot, salami, sardines, schapenkaas, tonijn, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Kaas van ver en nabij ...in schijven

Ingrediënten:
boter, camembert, danish blue, druiven, edammer, emmentaler, esrom met peper, gemberpoeder, gerookte mozzarella, gervais, italiaanse herderskaas, jong belegen goudse kaas, mandarijnen uit blik, mayonaise, peer, peper, philadelphia, room, roquefort en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gemengde schotel "grote show"

Ingrediënten:
ardenner ham, boerenmetworst, citroen, ei, gerookte ganzenborstfilets, gerookte paling, gerookte steur, gerookte zalm, mayonaise, mierikswortel, rauwe ham, slagroom, sprot, suiker en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gekruide leverkaas

Ingrediënten:
broodkruim, ei, hamspek, marjolein, peper, peterselie, radijs, reuzel, rundvlees, ui, varkenslever, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Deens buffet

Ingrediënten:
cayennepeper, deense kaviaar, dille, ei, garnalen, gerookte paling, gerookte zalm, ham, haringsla, italiaanse sla, kreeftsalade, leverpastei, mayonaise, pekeltong, room, sla, suiker, vleessalade, waldorfsalade en zout

Keuken:
Deens
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Zweeds smörgåsbord

Ingrediënten:
aquavit, augurk, bismarckharing, bokking, boter, danish blue, dille, gekookte ham, gemarineerde haring, gerookte paling, gerookte zalm, gevulde eieren, goudse kaas, gravad lachs, haringsla met rode biet, knäckebröd, komkommer, komkommersla, kummel, leverpastei, mixed pickles, oostzeeharing, room, roommarinade, rosbief, tartaar, tilsiter, tomaat, vleessalade, zalm in gelei, zalm in mayonaise, zilverui, zoute haring, zoute haring in zure room en zure haring

Keuken:
Zweeds
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / worst
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Zwitsers buffet

Ingrediënten:
appenzeller, artisjok, boerenworst, bündner fleisch, coppa, druiven, emmentaler, graubünder ham, graubünder worst, gruyère, peper, peterselie en sbrinz

Keuken:
Zwitsers
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde edammer

Ingrediënten:
boter, chutney, droge vermout, groene paprika, jong belegen edammerkaas, kappertjes, ketchup, kippenbouten, margarine, pimento olijven, pruimen, relish, rozijnen, spaanse peper, tijm, ui, vleestomaat en zoete paprikapoeder

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gravad lax of gravlax

Ingrediënten:
dille, witbrood, maïsolie, mosterd, pimentbessen, rode wijnazijn, suiker, zalmfilet, zeezout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gebraden koude bout van wild zwijn

Ingrediënten:
madeiragelei, peren in suikerstroop, rode bosbessencompote en wild zwijnbout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Hongaarse reisherinneringen

Ingrediënten:
azijn, ei, hongaarse salami, kolbas, laurier, paprikasalade, paprikaspek, peterselie, rode paprika uit pot, snoekbaars, soepgroenten, tartaarsaus, tomaten, ui, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Koude fazant

Ingrediënten:
fazant, kalfsgehakt, madeira en truffel

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Reelende in roquefortsaus

Ingrediënten:
bosbessencompote, cayennepeper, oregano, paprikapoeder, peer, reerug, salie, sla, spek en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gebraden vlees met groentesalade

Ingrediënten:
asperges uit blik, cayennepeper, champignons uit blik, doperwten uit blik, ei, garnalen, kalfsvlees, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, peterselie, radijs, room, rosbief, sla, suiker, tomaat, worteltjes uit blik en zout

Keuken:
Duits