borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Zoek naar borrelhapje/tapa/mezze/antipasti in jouw eigen kookboeken

De lekkerste borrelhapje/tapa/mezze/antipasti recepten

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Sarde a beccafico: sardines met pijnbbompitten, krenten, kappertjes, peterselie en sinaasappel

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflook, krenten, laurier, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, sardines, sinaasappel en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Baba ghanoush: rokerige auberginepuree met knoflook, tahin en citroensap

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, granaatappel, knoflook, peterselie, tahin en turks plat brood

Keuken:
Turks
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Pikante paprikadip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, knoflook, komijn, paprika, peper, rode peper, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:

Opgerolde kaassandwich

Ingrediënten:
casinobrood, gerookte kaas, peper, roomkaas, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Bloemkoolsnacks uit de oven

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, ras el hanout, tahin, turkse yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Radijsboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, fleur de sel, peper en radijs

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Kaaskoekjes met rosemarijn

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Bloemetjesborrelbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Gekruide visblokjes - poke

Ingrediënten:
ahitonijn, cayennepeper, chilipeper, chinese sesamolie, sojasaus, tonijn, ui, vis en zeewier

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Broccolibitterballen

Ingrediënten:
broccoli, cayennepeper, ei, kappertjes, kruimige aardappel, mosterd, olie, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, venkelzaad en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Knusprige Tomatengrissini - Knapperige tomatensoepstengels

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Groentetempura met ponzusaus

Ingrediënten:
asperge, broccoli, eidooier, geel maismeel, gember, limoensap, miniaubergine, paddenstoel, paprika, plantaardige olie, rijstazijn, sinaasappelsap, sojasaus en zelfrijzend bakmeel

Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Terrine van prei met gekruide mayonaise

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, kwark, mayonaise en prei

Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Quiche met prei en gerookt spek

Ingrediënten:
ei, gemalen kaas, gerookt spek, kruimeldeeg, prei en room

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Gegrilde bloemkoolroosjes met komijn, Spaanse peper en amandelen

Ingrediënten:
amandelsnippers, bloemkool, knoflook, komijnzaad, peterselie en rode peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

empanadilla´s van spinazie

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, bladerdeeg, ei, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Indiase Beignets

Ingrediënten:
bakpoeder, broccoli, erwten, kikkererwtenmeel, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lente-ui, plantaardige olie en spaanse peperpoeder

Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Stromboli met olijven

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, gegrilde paprika, kristalsuiker, mozzarella, polenta, wit maismeel en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tomaten Special, 40 Rezepte, Alles auf Rot

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten Special, 40 Rezepte, Alles auf Rot:

Knusprige Tomatenkrapfen mit würzig-frischem Gurken-Quark-Dip / Knapperige tomatendoughnuts met fris kruidige komkommer-kwarkdip

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Flensje gevuld met kippenpastei in frituurdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, flensjes, gezeefde tomaten, kip, kippenpastei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, oregano, pils, prei, rode wijn, salie, selderij, tijm, tomatensaus, ui en wortel

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:

Kleine kippasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookte kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, minipasteibakjes, peper, shii-take, ui, witte wijn en zout

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-tonijnfrittita'a

Ingrediënten:
brood, cheddar, ei, mayonaise, melk, mosterdpoeder, peper, tonijn in blik, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:

Pittige tomatensalsa - Antep ezmesi

Ingrediënten:
bladpeterselie, cherrytomaten, gerookte peperpuree, groen pepertje, olijfolie, rode ui, rood pepertje en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Yoghurt-roomkaas

Ingrediënten:
slankroom en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Asperges met pecorino en pancetta

Ingrediënten:
asperge, citroensap, extra vierge olijfolie, pancetta, pecorino, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Watermeloen met limoensiroop

Ingrediënten:
limoen, munt, tafelsuiker en watermeloen

Soort:
vegetarisch