borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Zoek naar borrelhapje/tapa/mezze/antipasti in jouw eigen kookboeken

De lekkerste borrelhapje/tapa/mezze/antipasti recepten

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Sarde a beccafico: sardines met pijnbbompitten, krenten, kappertjes, peterselie en sinaasappel

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflook, krenten, laurier, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, sardines, sinaasappel en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Baba ghanoush: rokerige auberginepuree met knoflook, tahin en citroensap

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, granaatappel, knoflook, peterselie, tahin en turks plat brood

Keuken:
Turks
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Broccolisalade met Aziatische dressing

Ingrediënten:
broccoli, ciderazijn, gember, knoflook, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Forel- of palingcanapés - canapés de trucha o anguila ahumada

Ingrediënten:
boter, brood, citroen, gerookte forel en gerookte paling

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Zalmcanapés - canapés de salmón ahumado

Ingrediënten:
boter, brood, citroen, gerookte zalm en lente ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:

gebakken gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, brood, citroen, ei, gedroogde oregano, gedroogde tijm, gladde peterselie, lams- of rundergehakt, plantaardige olie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:

Gevulde zalmrolletjes

Ingrediënten:
haricots verts, komkommer, lente-ui, paprika, rucola, sla en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Frisse Yoghurt Kipspiesjes

Ingrediënten:
citroensap, dille, griekse yoghurt, kipfilet, knoflook en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Cervelaat Roomkaas Croissanthapjes

Ingrediënten:
croissantdeeg, ei, italiaanse kruiden en roomkaas

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Cheddarkoekjes Met Rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, gedroogde rozemarijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Pesto Parmezaan Broodstokjes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, parmezaanse kaas, groene pesto, lauwwarm water, olijfolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Chorizo Cheddar Spiralen

Ingrediënten:
bladerdeeg, cheddar en chorizo

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Knoflookbroodjes

Ingrediënten:
boter, oregano, peper, pizzadeeg, knoflook en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:

Eieren met tomaat en kip uit de oven

Ingrediënten:
ei, gerookte kip, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, spaanse peper, tomatenblokjes, ui, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Pizza Bonbons

Ingrediënten:
ei, kaas, italiaanse kruiden, bladerdeeg, salami en tomatensaus

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Feta Spinazie Mini Muffins

Ingrediënten:
chilivlokken, ei, feta, oregano, parmezaanse kaas, peper, zout, spekreepjes, bakpoeder, spinazie, volle melk en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Hartige Cake Met Paprika En Tomaat

Ingrediënten:
eieren, gele paprika, kaas, melk, peper en zout, rozemarijn, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Mini Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, peper en zout, rode ui, zout, spekreepjes en water

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Bbq Honing Gehaktballetjes

Ingrediënten:
barbecuesaus, citroensap, ei, gehakt, honing, paneermeel, peper en zout en knoflook

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Carpaccio Wraps

Ingrediënten:
carpaccio, groene pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en wraps

Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Melk & dadels:

Tahira's bladerdeeghapjes

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, gedroogde italiaanse tuinkruiden, garnaal, gele paprika, peper, tonijn in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Insalata di funghi - Salade van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
citroenen, knoflook, olijfolie, peterselie, spaanse peper, wilde paddenstoelen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gegrilde paprikakaasspread

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaten, pijnboompitten, rode paprika, roomkaas en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Frisse tonijndip

Ingrediënten:
citroensap, cottage cheese, dille, hot ketchup, lente ui, tonijn in blik en worcestershiresaus

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Patatas bravas Brindisa - Gebakken aardappels met bravasaus van Brindisa

Ingrediënten:
bloemige aardappel, plantaardige olie, salsa brava, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / aardappelgerecht