Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil - Toetjes & desserts

Toetjes & desserts

Een boek van Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toetjes & desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Lauwwarme hazelnootpuddinkjes

Ingrediënten:
beschuit, blanke hazelnoten, bloem, boter, cranberrycompote, ei, fijne tafelsuiker, kaneel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Bretonse taart met pruimen

Ingrediënten:
appelcider, bloem, boter, calvados, crème fraîche, ei, melk, poedersuiker, pruneaux en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Ijsbombe met romige karamelsaus

Ingrediënten:
amandellikeur, amandelmakronen, bitterkoekjes, honing, koffielikeur, slagroom, suiker en vanille-roomijs

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Kaneel-notencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, pecannoot, suiker, vanille-essence, vanille-ijs, walnoten, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Verbrogen vruchtencompote

Ingrediënten:
abrikoos, diepvriesbladerdeeg, ei, greinsuiker, kaneel, moesappel, nectarine, slagroom en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Appelroomtoetje

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, kaneel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Perentaart met noten

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, bloem, boter, peren uit blik, poedersuiker, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Citrustrifle

Ingrediënten:
cake, garneerchocolaatjes, grapefruit, sinaasappel, slankroom, vanillevla en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Gegratineerde rabarber

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, droge witte wijn, kaneel, rabarber, suiker, vanilleijs, water en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Abrikozensoufflé

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, melk, poedersuiker, sinaasappellikeur en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolademousse met rum

Ingrediënten:
cafe noir-koekjes, chocoladevla, garneerchocolaatjes, rum, slagroom en witte chocolade

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Vruchtencoupe

Ingrediënten:
limoen, papaja, rode grapefruit, vanillesuiker, vanillevla en vooraf en toe

Soort:
fruit / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Engelse vruchtenpudding

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosbes, bramen, cake, frambozen, vruchten, slagroom, suiker, zomerfruit en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
fruit