Irene van Blommestein

We hebben 57 boeken van Irene van Blommestein waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Irene van Blommestein? Registreren is gratis!

Boeken van Irene van Blommestein

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Irene van Blommestein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Schelpjesmacaroni met vis-garnalensaus

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, citroensap, garnalen, kabeljauwfilet, kreeftensoep, peper, pernod, provençaalse kruiden, schelpjesmacaroni, slagroom, verse dille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met kip en ananas

Ingrediënten:
ananasschijven op siroop, bakgember, boter, diepvriesdoperwtjes, doperwt, gefruite uitjes, ketjap manis, kipfilet, macaroni, peper, radicchio, roodlof, umer en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Vruchtenterrine

Ingrediënten:
aardbei, bladgelatine, citroensap, druiven, mango, rode grapefruit, sinaasappel, sinaasappellikeur, slagroom, suiker, verse citroenmelisse en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Witte wijnsaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenbouillon, mosterd, peper, peperkorrel, sjalot, slagroom, verse peterselie, worcestersaus en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vlindermacaroni met kalfsvlees en salie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsschnitzel, peper, verse salieblaadjes, vleestomaat, vlindermacaroni en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Paprika-lasagnaterrine

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, gele paprika, groene paprika, kruidenbouillon, kwark, lasagnevellen, olie, peper, rode paprika, suiker, ui, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, garnalen, gembersiroop, krabstick, macaroni, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, slablad, tomaat en whisky

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / cocktails
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Voorjaarspizza

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, courgette, gekookte ham, gele paprika, italiaanse kruiden, mon chou, pizzadeeg, pizzasaus, tomaat en roomkaas

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mon-chou gebakjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocoladepasta, chocoladesticks, garneerchocolaatjes, hazelnootpasta, mon chou, perziken op sap, taartbodem en vanillevla

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Engelse vruchtenpudding

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosbes, bramen, cake, frambozen, vruchten, slagroom, suiker, zomerfruit en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Wafels met frambozen en slagroom

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, framboos, melk, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza la mare plus variatie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, garnalen, kappertje, mosselen, olijven, oregano, pizzadeeg, pizzasaus, sardines uit blik, tomaat, tonijn in blik en zalm uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Basisrecept uit Parade van pasta & pizza:

Basisrecept pizzasaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde italiaanse kruiden, gezeefde tomaten, italiaanse kruiden, knoflook, olie, olijfolie, suiker, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza met gerookte zalm

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, gerookte zalm, gerookte zalmsnippers, jong belegen goudse kaas, mon chou, pizzadeeg, pizzasaus, roomkaas en verse dille

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
pizza / vis
Alle recepten van Irene van Blommestein