Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pilaf van fregola met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, fregola, amandel, groene chilipepers, groentebouillon, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, rodewijnazijn, ui, zout, zwarte kalamataolijven en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:

Polentachips met avocado en yoghurt

Ingrediënten:
avocado, bieslook, griekse yoghurt, groentebouillon, grove semolina, hazelnootolie, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Plenty more:

Boerenkoolkoekjes met kaas

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, boter, chilivlokken, citroen, cottagecheese, dille, ei, olijfolie, stilton, volle melk, zelfrijzend bakmeel, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Krokante saffraan-couscouskoekjes

Ingrediënten:
berberisbessen, bieslook, couscous, ei, feta, fijne kristalsuiker, geklaarde boter, griekse yoghurt, saffraandraadjes, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Thaise rodelinzensoep met geurige chiliolie

Ingrediënten:
anijsster, banaansjalot, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, rode chilipeper, rode currypasta, rode linzen, sojasaus, sugarsnaps, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Vijgentaart met geitenkaas

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gist, poedersuiker, sinaasappel, tijm, vijgen, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Vijgensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, hazelnoten, kaneel, olijfolie, radicchioblad, rode ui, vijgen, waterkersblaadjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van flespompoen tataki en udonnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, flespompoen, gedroogde udonnoedels, gemberwortel, koriander, milde rode chilipepers, minikomkommers, peultjes, radijzen, rijstazijn, sesamolie, shisocress, zout en zwart sesamzaad

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Pittige appel-knolselderijsalade

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, granny smith appels, koriander, maanzaad, quinoa, raapzaadolie, rode chilipeper, rode ui, selderijknol, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Sobanoedels met kort-ingelegde paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, buna-shimejipaddestoelen, fijne kristalsuiker, gemberwortel, koriander, nori, peultjes, radijs, rijstazijn, rode chilipeper, saladecress, sesamzaad, sobanoedels, wortel en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus

Ingrediënten:
coquinapompoen, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, pompoenpitten, sriracha, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Pittige kikkererwtensoep met bulgur

Ingrediënten:
bleekselderij, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grove bulgur, harissapasta, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, koriander, munt, olijfolie, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / nagerecht uit Plenty more:

Gortepap met sinaasappel en sesam

Ingrediënten:
citroen, donkerbruine basterdsuiker, fijne kristalsuiker, gort, oranjebloesemwater, sinaasappel, tahinpasta, vanillestokje, volle melk, wit sesamzaad, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:

Doperwtkroketten met munt

Ingrediënten:
banaansjalotten, bloem, doperwten, ei, gedroogde munt, knoflook, munt, olijfolie, panko, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / nagerecht uit Plenty more:

'Kwarktaart' met pruimencompote

Ingrediënten:
boter, citroen, fijne kristalsuiker, grof zeezout, hazelnoten, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, roomkaas, slagroom, volkorenmeel en zwart sesamzaad

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Walnoten-halvacake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, donkere basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, sesamhalva, walnoten, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Ricottabeignets met sinaasappel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, caprino, ei, fijne kristalsuiker, honing, munt, poedersuiker, ricotta, sinaasappel, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van artisjokken uit de oven en parelspelt

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, doperwten, knoflook, laurier, little gemsla, olijfolie, parelgort, parelspelt, peterselie, tijm, urfachilivlokken, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek