Aalbessengelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 238 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan / condiment

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Redcurrant Sorbet - Aalbessensorbet

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Aardbeiensorbet - sorbet aux fraises

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Witte aalbessen en gelei van komkommersap, roomse kervel en hazelnootmelk

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Bananenmousse mit Feige und Schokoladensirop / Bananenmousse met vijgen en chocoladesiroop

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell