Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

De complete keuken van Spanje

Een boek van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter

We hebben 103 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Spanje, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De complete keuken van Spanje brengt dit kleurrijke, geografisch en cultureel diverse land tot leven, waar de mensen een intense passie hebben voor hun voedsel, wijn en aloude culinaire tradities. Alle gerechten zijn fraai gefotografeerd om u ertoe te verleiden de Spaanse keuken te proberen en deze ervaring te delen met familie en vrienden. Overal in het boek vindt u foto’s van het eten en de levensstijl van dit oude, intrigerende land die de sfeer van het land in uw keuken brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Spanje

Een greep uit de 103 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Torta de santiago

Ingrediënten:
blanke amandelen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Forel met jamón

Ingrediënten:
boter, citroensap, jamón, prosciutto, rivierforel, spekvet, verse munt en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pato con peras

Ingrediënten:
amandel, eend, gemalen kruidnagel, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, nootmuskaat, olijfolie, peer, pimentón, pure chocolade, sjalot, tijm, volle zoete sherry en worteltjes

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Konijn in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, jamón, knoflook, konijn, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, prosciutto, pruimtomaat, rode paprika, rode wijn, romatomaat, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Zigeunerstoofschotel

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oranje zoete aardappel, pimentón, rode paprika, rozemarijn, snijbiet, tomatenblokjes uit blik, ui en varkenshaas

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fabada asturiana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, morcilla, olijfolie, pimentón, saffraandraadjes, spekjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Gemarineerde paprika's

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblaadje, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, rode paprika, rodewijnazijn, tijm en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Atún con tomate

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, tonijnsteak, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kwartels in druivenbladeren

Ingrediënten:
boter, citroen, druivenblad, jamón, kalfsbouillon, kippenbouillon, kwartel, olijfolie, prosciutto, waterkers en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jamón, kippenbouillon, knoflook, prosciutto, tuinbonen en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Calamares fritos

Ingrediënten:
allioli, bloem, citroen, frituurolie, mild paprikapoeder, pijlinktvis en pimentón

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, gedroogde kikkererwten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblaadje, olijfolie, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Drinken uit De complete keuken van Spanje:

Sangria

Ingrediënten:
citroen, citroenlimonade, citroensap, fijne kristalsuiker, gin, ijsblokjes, jenever, limoen, rode wijn, sinaasappel, sinaasappelsap en wodka

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Bizcocho

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei en fijne kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo relleno

Ingrediënten:
bacon, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, ham, kip, knoflook, nootmuskaat, plantaardige olie, ui, verse bladpeterselie en oregano

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Baskische vissoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brandewijn, citroensap, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, prei, rauwe gamba, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, witvisfilet en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 103 recepten in dit boek