De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, rozemarijn, salieblaadjes en varkenslende
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: bucatini, gedroogd cayennepepertje, guanciale, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten: bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge-olijfolie, gedroogde kikkererwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peperoncinovlokken, rozemarijn, schelpjesmacaroni, tomatenpuree, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, ciabatta, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, pugliese, rode paprika, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge marsala, droge witte wijn, kalfsoester, olijfolie, prosciutto en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: garnalenschalen, ui, verse peterselie, visgraten en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon
Ingrediënten: ciabatta, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bigarreaux, bloem, cacaopoeder, citroenrasp, droge marsala, droge witte wijn, ei, frituurolie, ongezouten roomboter, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, sukade en vanille-extract
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: augurk, bresaola, cetriolini, ciabatta, cipolline agrodolce, citroen, coppa, extra vierge-olijfolie, groene olijf, ingemaakte uien, mortadella, prosciutto, rucola, salami casalinga, salami finocchiono, venkelsalami en verse vijg
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: cacaopoeder, cognac, ei, hazelnoten, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: chocolade / ijs
Ingrediënten: eierdooier, slagroom, suiker en zoete marsala
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, piment, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059