De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / gevogelte / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: chilivlokken, droge rode wijn, gedroogde borlottibonen, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: cacaopoeder, cake, cognac, hazelnoot, marasquin, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, sukade en witte amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zuivel
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, piment, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: citroensap, extra vierge-olijfolie, gamba, knoflook, langoustine, peper, pipis, scampi, sint-jakobsschelp, venusschelp, verse basilicum, verse rozemarijn, vongole en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: asperge, basilicum, bloem, boter, ei, ham, melk en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte vermout, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rundermerg, saffraandraadjes, ui, vialone nano-rijst en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: boter, droge rode wijn, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, tijm en ui
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, citroensap, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: cognac, ei, kletskop, mandorla, poedersuiker en slagroom
Keuken: Italiaans
Soort: ijs
Ingrediënten: citroensap, framboos, glucose en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: sorbet
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en verse rozemarijn
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vierge, pijnboompitten, ui, venkelknol, verse peterselie en verse sardines
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ciabatta, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, mozzarella, pecorino romano, prosciutto, ricotta, slagroom, suiker, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: bladgelatine, slagroom, suiker, vanille-extract en vers rood fruit
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059