Ko Sliggers
We hebben 2 boeken van Ko Sliggers waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ko Sliggers? Registreren is gratis!
Ko Sliggers (1952) is een illustere ontwerper in het Nederlandse landschap. In 1979 studeerde hij cum laude af aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, waarna hij direct aan het werk ging bij Studio Dumbar. Later werkte hij als zelfstandig ontwerper en gaf les op diverse kunstacademies.
Begin jaren negentig had hij genoeg van de ontwerpwereld en besloot – tijdelijk – iets anders te doen. Hij volgde een opleiding tot kok en werkte in diverse restaurants in Nederland (Dudok, Loos), Frankrijk en Italië. Toch begon het ontwerpersbloed na een aantal jaar weer te kriebelen. met Anthon Beeke werkte hij aan verschillende projecten en rolde zo langzaam weer terug in het vak van vormgever.
Momenteel is Sliggers verbonden aan de Wereldtentoonstelling van 2015. Hiervoor verzorgt hij de grafische vormgeving van één van de Italiaanse hoofdpaviljoens in Milaan.
Boeken van Ko Sliggers
Recepten van Ko Sliggers
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
- Ingrediënten:
- gedroogde cannellinebonen, gedroogd chilipepertje, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, salieblaadjes en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
- Ingrediënten:
- bloem, gist, melk, olijfolie, oregano, reuzel, suiker, water, wilde munt, worstvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, pasta, peper, ricotta infornata, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
- Ingrediënten:
- aardappel, droge witte wijn, geconcentreerde tomatenpuree, gedroogd chilipepertje, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvis, tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- aubergine, broodkruim, ei, olijfolie, peper, peterselie, zout en peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Ingrediënten:
- sperziebonen, knoflook, olijfolie, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- basilicum, broodkruim, calamari, citroen, kappertjes, knoflook, pecorino, peper, peterselie en tomatensaus
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, amandel, groene kool, peper, provolone, ricotta, tomatensaus en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Ingrediënten:
- citroensap, citroenzest, extra vierge olijfolie, kappertjes, lente ui, munt, peper, peterselie, rode ui, sardientjes, tomaat, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- gedroogde funghi porcini, groentebouillon, kalfsbouillon, maïzena, peper, room, steranijs, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, garnalen, peper, vis, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles / vegetarisch
- Ingrediënten:
- basilicum, broodjes, kerstomaat, komkommer, olijfolie, oregano, peterselie, rode ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
- Ingrediënten:
- aardbei, azijn, citroensap, eiwit, pure chocolade, slagroom, suiker en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, citroenzest, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, tomaat, ui, venkel, venkelzaad en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olie, olijfolie, parmigiano reggiano, pecorino sardo, prei, snijbiet, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, ei, olijfolie, peper, peterselie, sla en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- ansjovis, boompitten, olijfolie, rozijnen, sardienfilet, ui en venkelknol
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- aardappel, ansjovisfilet, basilicum, bloem, caciocavallo, grof zeezout, kappertjes, knoflook, komkommerkruid, melkdistel, olijfolie, oregano, paardenbloemblad, pecorino, peper, peterselie, sjalot, tomaat, gist, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbuik, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Alle recepten van Ko Sliggers