Vitataal

We hebben 145 boeken van Vitataal waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vitataal? Registreren is gratis!

Boeken van Vitataal

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Vitataal

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Crudités

Ingrediënten:
aspergetips, dipsaus, nieuwe aardappel, paarse aardappel, rode radijs, sperziebonen, stamslabonen, suikererwt, witlof, witte radijs, wortel en yamboon

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Amandelcrèpes

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, amaretto, bloem, boter, ei, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Chilo pico de verde

Ingrediënten:
citroen, groene chilipeper, knoflook, koriander, lente ui, milde chilipeper, peper, peterselie, poblano chilipeper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Blauwschimmeldip of -spread

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, citroensap, lente-ui, roomkaas, salie, sjalot, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Appel-kersenbeleg

Ingrediënten:
appel, bruine suiker, gemberpoeder, kaneelstokje, kersen op sap, kristalsuiker, kruidnagelpoeder, nootmuskaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige rijst met kikkererwten en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chilipoeder, garam masala, groentebouillon, kerriepoeder, kikkererwten, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, peper, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Semolinapudding uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, glazuur, hazelnoten, kristalsuiker, rozenwater, semolina, slagroom, vanille-essence en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, croutons, knoflook, kruidenpasta, olijfolie en pesto

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde paddestoelen

Ingrediënten:
champignons, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, portobello, shiitake, sjalot, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige uiengratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, gruyère, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, ui, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

3 eenvoudige vervangingen voor risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bieten, bloemkool, boter, broccoli, doperwt, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, koolraap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, portobello, risotto, rondkorrelrijst, saffraan, shiitake, sperziebonen, sugarsnaps, ui, water, witte wijn, wortel, wortelgroenten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwten met walnoot-misosaus

Ingrediënten:
doperwten, gember, lichte miso, peultjes, sojasaus, sugar snaps, walnoten en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Alle recepten van Vitataal