Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, broccoli, donkere sojasaus, eiernoedels, jonge paksoi, knoflook, maïzena, mirin, prei, sake, sesamzaad, shiitake, suiker, tahoe, venkelknol en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, rode ui, tomaat, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, avocado, bakpoeder, citroenrasp, citroensap, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, olijfolie, rode chilipeper, ui, yoghurt en zeezout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, filodeeg, gemalen korianderzaad, gemberwortel, kaneelpoeder, kastanje, knoflook, madera, marmelade, olijfolie, spinazie, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, mango, rode ui, verse munt en zeezout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, donkere sojasaus, groene asperge, groene sla, olijfolie en sesamzaad
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie
Keuken: Maleisisch
Soort: curry / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
Keuken: Japans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, ei, noten, boter, pure chocolade, vanille-essence en zeezout
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelgnocchi, knoflook, korianderzaad, olijfolie, rode chilipeper, sjalot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dikke yoghurt, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mexicaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gorgonzola, kappertjes, knoflook, olijfolie, polenta, pomodori, rode paprika, rucola, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003