Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, beleg naar keuze, bloem, boter, ei, hüttenkäse, melk, suiker en zeezout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, avocado, bakpoeder, citroenrasp, citroensap, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, olijfolie, rode chilipeper, ui, yoghurt en zeezout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe masa harina, boter, cheddar, gerookte chilipepers, groentebouillon, maïsblad, monterey jack kaas, polenta, refried beans, salsa naar keuze en witte rijst
Keuken: Mexicaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, limoensap, tomaat, ui, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, verse rozemarijn en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peper en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, donkere sojasaus, mayonaise en sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: groene bladgroenten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: balsamicoazijn, donkere sojasaus en sesamolie
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: donkere sojasaus en mayonaise
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, gedroogde vruchten, ingelegde gember, havermout, honing, kokos en noten
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
Keuken: Japans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ciabatta, extra vergine olijfolie, gele paprika, grof zeezout, kappertjes, knoflook, pomodoritomaat, rode paprika, rodewijnazijn, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zwarte olijven
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003