Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Nieuw vegetarisch koken

75 tongstrelende recepten

Een boek van Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb

We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Nieuw vegetarisch koken

Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Kruidige noten

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Sushirol met groenten

Ingrediënten:
avocado, japanse ingelegde gember, japanse sojasaus, komkommer, mirin, nori, paprika, rijstazijn, sesamzaad, sushirijst, wasabipasta en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise kokosgelei

Ingrediënten:
agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh

Keuken:
Thais
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht / basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, limoen en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Linzensoep met kokos en spinazie

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Laksa met pompoen en tahoe

Ingrediënten:
bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie

Keuken:
Maleisisch
Soort:
curry / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Turkse gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Bessenmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, fijn zeezout, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Mexicaanse gazpacho

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek