Gebakken borst van wilde eend met broodsaus en cantharellen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 171 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden varkenskarbonades met gekruide aardappels, pastinaak, peren en broodsaus met munt

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma