Down to earth
Fris, mals, zilt, aards, zoet
We hebben 63 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Down to earth , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma
Down to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.
Fotograferen en koken
Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema’s aards, mals, fris, zilt en zoet.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Down to earth
Een greep uit de 63 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bieslook, biet, boerenyoghurt, bosuitjes, citroenschilletjes, crème fraîche, dressing, fleur de sel, gele wortel, jonge prei, kerriepoeder, koolrabi, limoen, mierikswortel, olijfolie, oranje wortel, radijsjes, sjalot, yoghurt, zalm en zoetzuur
Soort: vis
Ingrediënten: champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Ingrediënten: cherrytomaatjes, dressing, fleur de sel, sla, granny smith appel, jonagold appel, komkommer, olijfolie, sjalot, tuinkruiden en witlof
Ingrediënten: fleur de sel, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode bieten, rode paprika, tabasco, verse dragon, vleestomaat en witte ui
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: bulgaarse yoghurt, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, gamba's, harissa, kerrie madras, limoensap, mayonaise, panko en wasabi
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: basilicum en olijfolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: ananas, bladerdeeg, citroensap, eidooier, gelatine, koffieroom, mascarpone, melk, room, roomboter, suiker, vanillestokje, witte rum en witte wijn
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, cherrytomaten, crème fraîche, fleur de sel, sla, komkommer, limoenrasp, oude kaas, radijs, rucola en ui
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloemen, bospeen, castric, cherrytomaten, citroenschil, citrusolie, fijn zeezout, fleur de sel, hollandaisesaus, hollandse garnalen, kervel, kruiden, kwarteleitjes, minicourgette, natuurazijn, nootmuskaatbolletje, vers laurierblaadje, viooltjes, witte asperges en zoetzuur
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, limoenrasp, sinaasappelschil, verse verveine en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring
Soort: vlees
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: champignons, citroen, crème fraîche, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, room, roomboter, verse tijm, vers laurierblaadje en witte wijn
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: natuurazijn en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, bloemkool, boerenkipfilet, crème fraîche, katenspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, mais, maïzena, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, prei, rode port, rode wijn, roomboter, tijm en vijfkruidenpoeder
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: olijfolie, sushiazijn, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 63 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789000332816
ISBN10
9000332818
Andere uitgaven
9789000350568