Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, appel, crème fraîche, fijne mosterd, grove mosterd, haringen, jonagold, sushiazijn en zoetzure zilveruitjes
Soort: vis
Ingrediënten: boerenbrood, cherrytomaten, crème fraîche, fleur de sel, sla, komkommer, limoenrasp, oude kaas, radijs, rucola en ui
Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring
Soort: vlees
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloemen, bospeen, castric, cherrytomaten, citroenschil, citrusolie, fijn zeezout, fleur de sel, hollandaisesaus, hollandse garnalen, kervel, kruiden, kwarteleitjes, minicourgette, natuurazijn, nootmuskaatbolletje, vers laurierblaadje, viooltjes, witte asperges en zoetzuur
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, fleur de sel, olijfolie, parmaham en vleestomaat
Ingrediënten: crème fraîche, frambozen, frambozenzuurstok, gelatine, limoenrasp, munt, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, verveine, yoghurt en zure room
Soort: fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: kaas, ketchup, olijfolie, smeerkaas en witbrood
Ingrediënten: blanke hazelnoten, citroen, crème fraîche, fleur de sel, forelfilet, hazelnootolie, kippenbouillon, knolselderij, olijfolie, room, sinaasappel, sushi azijn en witlof
Soort: vis
Ingrediënten: olijfolie, sushiazijn, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basilicumolie, cress, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, marjolein, mozzarella, olijfolie, oregano, paksoi, schouderkarbonade, shiitake en ui
Soort: vlees
Ingrediënten: ananas, banaan, mango, papaja, passievrucht, passievruchtensap, poedersuiker, suiker en witte wijn
Soort: fruit / zoet
Ingrediënten: cayennepeper, courgette, eidooier, fijne mosterd, kerriepoeder, knoflook, mager rundergehakt, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, room, sambal, ui, verse rozemarijn en witbrood
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: avocado, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, groene asperge, kerriepoeder, limoen, panko, tabasco en verse koriander
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: afsnijdels van ree, champignon, citroen, couscous, fijn zeezout, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olijfolie, peer, reefilet, rode port, rode ui, rode wijn, roomboter, steranijs, sushiazijn, ui, verse bieslook, verse bramen, verse tijm, vers laurierblaadje, vijfkruidenpoeder, wildbouillon en witte druiven
Soort: wild
Ingrediënten: bier, citroensap, dressing, gamba's, knoflookolie, lamsoor, nieuwe aardappel, rode biet, sjalot, sushiazijn, tijm, verse bieslook, verse dille, laurier en verse tuinkruiden
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, brioche, crème fraîche, fleur de sel, knoflook, mascarpone, olijfolie, peterselie, radijs en witbrood
Keuken: Europees
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma