Jacob-Jan Boerma 
  We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
       
     
  
    Registreer gratis! 
    Welkom op heerlijk zoeken. 
    
      Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw  boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
    
   
    Over Jacob-Jan Boerma 
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
      Boeken van Jacob-Jan Boerma 
      
      
    Recepten van Jacob-Jan Boerma 
    
      Doorzoek de recepten 
      Wist je dat heerlijk zoeken
        
     
    
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado, citroenrasp, dilleolie, fleur de sel, kerriepoeder, koolrabi, makrelen, meiknollen, olijfolie, rode ui, sla, sushiazijn, verse bieslook, verse dille en kruiden 
        
        
Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, bladerdeeg, citroensap, eidooier, gelatine, koffieroom, mascarpone, melk, room, roomboter, suiker, vanillestokje, witte rum en witte wijn 
        
        
Soort: fruit / zoet / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie 
        
        
Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, basilicum, broodkruim, eidooier, fijne mosterd, fleur de sel, gedroogde oregano, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, roomboter, sjalot en ui 
        
        
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenrasp, fleur de sel, harde geitenkaas, knoflookolie en trostomaten 
        
        
Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: crème fraîche, dille, dragon, ei, fleur de sel, gerookt spek, ijsbergsla, mayonaise, rode ui, sjalot en tomaat 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: natuurazijn en witte wijn 
        
        
Soort: vegetarisch / azijn 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: olijfolie, sushiazijn, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn 
        
        
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: blauwe bessen, blauwe bessenmarmelade, bosbessen, bosbessensiroop, crème de cassis, crème fraîche, eiwit, gelatine, slagroom, suiker en zuurstok 
        
        
Soort: fruit / zoet / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengras, kokosmelk, kokosnoot, limoenrasp, limoenschil, paprijst, room, rum, suiker, verse munt en witte basterdsuiker 
        
        
Soort: zoet / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, fijne mosterd, fijn zeezout, natuurazijn en zonnebloemolie 
        
        
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boerenbrood, cherrytomaten, crème fraîche, fleur de sel, sla, komkommer, limoenrasp, oude kaas, radijs, rucola en ui 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn 
        
        
Soort: salade / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bulgaarse yoghurt, crème fraîche, eiwit, fijn zeezout, gamba's, harissa, kerrie madras, limoensap, mayonaise, panko en wasabi 
        
        
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cherrytomaatjes, eiwit, feta, fleur de sel, gelatine, groene olijven, olijfolie en parmezaanse kaas 
        
Keuken: Europees 
        Soort: hapjes / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, appel, crème fraîche, fijne mosterd, grove mosterd, haringen, jonagold, sushiazijn en zoetzure zilveruitjes 
        
        
Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardbeien, bloemen, citroen, ei, gelatine, pistachenootjes, roomboter en suiker 
        
        
Soort: zoet / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta 
        
        
Soort: wild en gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: crème fraîche, frambozen, frambozenzuurstok, gelatine, limoenrasp, munt, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, verveine, yoghurt en zure room 
        
        
Soort: fruit / zoet / vegetarisch 
      
     
   
 
    Alle recepten van Jacob-Jan Boerma 
 
  
  
  
    Meer boeken van Jacob-Jan Boerma