Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze 
      Meine neuen 150 Rezepte von  Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken 
      
      
       
     
      
      We hebben 289 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV. 
   
  
    - ongeveer 4 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze 
        Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelcrème, amandelen, bruine boter, filodeeg, milde chilivlokken, pijnboompitten, pistachenoten, rozenwater, sinaasappelrasp, strudeldeeg, suiker en vanille 
        
Keuken: Turks / Duits / Balkan / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, citroensap, dille, fregola sarda, gedroogd bonenkruid, groentebouillon, harissadip, koriander, laurier, libanese couscous, milde chilipeper, olijfolie, peper, suiker, tarwebloem t480, voorgerecht en zout 
        
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet uit blik, bruine boter, citroenrasp, dijonmosterd, dille, ei, gepekelde citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, kabeljauwfilet, kappertjes, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peterselie, ras-el-hanout, room, suiker, tarwegriesmeel, ui, vastkokende aardappel, wit broodkruim, witte wijnazijn en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: salade / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bijg, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, munt, olijfolie, peterselieblad en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bulgur-peterseliesalade, gerookte zalm en kappertjes-ansjovisyoghurt 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bulgur, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kasseler rib, mild chilizout, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, roomspinazie, sjalot, strudeldeeg, verse kaas en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: varkensvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, baharat, berbere-specerijen, courgette, groentebouillon, ham, harissa, olijfolie, paprika, pasta, ras el hanout, suiker, verse kaas, za'atar en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: broodbeleg / condiment 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arganolie, boter, groentebouillon, jonge bladspinazie, orientaalse groente- en soepkruiden, prei, witte champignons en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: baharat, bleekselderij, boter, citroenrasp, dille, gehaktballen, gember, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, laurier, milde chilipoeder, room, ui, wortel en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, eidooier, gemarineerde meloenballetjes, olie, room, sesamzaad, suiker en vanillepeulen 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Italiaans 
        Soort: vegetarisch / ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amaretto, gelatine, marsepein, melk, room en suiker 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dijonmosterd, groentebouillon, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / marinade 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelschaafsel, arganolie, citroenrasp, citroensap, fijne bulgur, groene bonen, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelrasp en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: salade 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: anijszaad, chilipoeder, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, lavendel, nigellazaad, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, paradijskorrels, rozenblaadjes, steranijs en zwarte peper 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, frituurolie, olie, perziklikeur, suiker, witte wijn en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: beslag/deeg / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, dille, groentebouillon, komkommer, mild chilizout, munt en olijfolie 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: anijs, arachideolie, bloem, boter, gemalen venkel, gist, kaneelpoeder, sesamzaad, sinaasappelbloesemwater, vloeibare honing en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: koek en gebak / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, dille, fijne bulgur, gember, groentebouillon, konijnenbouten, laurier, milde chilipoeder, olie, peterselie, prei, tuinbonen, ui, wortel, za'atar en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: eenpansgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, boter, duivenlevernoedel, frituurolie, groentebouillon, kippenbouillon, milde chilipoeder, nootmuskaat, ras el hanout, room en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: soep/bouillon / gevogelte / noedels / orgaanvlees 
      
     
   
 
        Toon alle 289 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9783898832977 
        ISBN10 
        389883297X