Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, arabische koffiekruiden, boter, ei, fijne couscous, kweepeergelei, rode druiven, suiker, witte druiven en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, munt, oranje meloen, poedersuiker, prosecco, sinaasappelsap, suiker en witte port
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Italiaans
Soort: fruit
Ingrediënten: chili, citroenschil, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, tijm, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: amandelvulling, azijn, bloem, boter, ei, poedersuiker, sinaasappelbloesemwater en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruine boter, mild chilizout, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bulgur-peterseliesalade, gerookte zalm en kappertjes-ansjovisyoghurt
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, citroensap, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, sumak, tahin, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, lamsschouder, laurier, orzo, pimentkorrels, snijbonen, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: eenpansgerecht
Ingrediënten: bruine boter, gebakken aardappels, harissaremoulade, mild chilizout, olie en rosbief
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: ananassap, espresso, harissa, honing, piment la vera picante, rookzout en tomatenketchup
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bruine boter, courgette, dragon, kervel, kippenborstfilet, knolselderij, konijnenlever, konijnenrug met botten en buiklappen, mild chilipoeder, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pistachenoten, room, scherpe mosterd, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, crème fraîche, olijfolie, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, frituurolie, kruidendip, mild chilizout, olijfolie, orientaalse viskruiden, zeetong en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: appelpectine, citroensap, gember, glucosesiroop, kweepeersap en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: schuim/mousse/gelei / vegan
Ingrediënten: groenterosti, harissa, kipfilet met vel, olijfolie en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, olijfolie, room, scherpe mosterd, sesamzaad, suiker en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: brikdeeg, dille, eiwit, gember, knoflook, koriander, olie, peper, peterselie-muntsaus, reuzengarnalen en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, paprika edelsusz, rozenblaadjes, vanillestokje en venkelzaad
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: boter, bruine boter, gember, harissa, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, orzo, pijlinktvis, ui en witte wijn
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pasta/noodles / bouillon / vis
Ingrediënten: citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X