Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze 
      Meine neuen 150 Rezepte von  Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken 
      
      
       
     
      
      We hebben 289 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV. 
   
  
    - ongeveer 4 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze 
        Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, courgette, gember, groene asperge, groentebouillon, knoflook, milde chilivlokken, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, suiker, venkelknol, wortel en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: salade / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, butternutpompoen, gember, groentebouillon, knoflook, milde chilipoeder, muskaatpompoen, orientaalse groente- en soepkruiden, peterselie, rode paprika, room en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: soep/bouillon / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: brikdeeg, dille, eiwit, gember, knoflook, koriander, olie, peper, peterselie-muntsaus, reuzengarnalen en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bruine boter, gember, harissa, knoflook, lente-ui, mild chilizout, olijfolie, orzo, pijlinktvis, ui en witte wijn 
        
Keuken: Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: pasta/noodles / bouillon / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, brandewijn, citroenschil, gember, jeneverbessen, kaneelstokje, kardamompeulen, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, runderwang, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, wortel en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: rundvleesragout 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, dille, groentebouillon, komkommer, mild chilizout, munt en olijfolie 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, groentebouillon, kikkererwten uit blik, mild chilizout, olijfolie, snijbiet, syrische spinaziekruiden, ui en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, gedroogde dadels, gedroogde vijgen, honing, kaneelpoeder, kruidnagel, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg, walnoten en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: koek en gebak / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: abrikozen, abrikozenconfiture, deeg, fruitsalade en saus, gember, amandel, hazelnoten, kaneelstokje, kruidnagel, marsepein, mispels, pistaches, steranijs, suiker, vanillepeul, walnoten en witte wijn 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: fruit / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arabische kippenbout, beiersche kippenborst, chilizout, dille, gembersap, ingelegde gember, komkommer, olijfolie, peper, suiker en witte wijnazijn 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananassap, espresso, harissa, honing, piment la vera picante, rookzout en tomatenketchup 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan / saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bonenkruid, knoflook, korianderzaad, majoraan, oregano, sesamzaad en tijm 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenrasp, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, mild chilizout, orientaalse viskruiden, piment la vera picante en saffraandraadjes 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, citroenschil, fruit, kaneelstokje, kweepeer, maïzena, prosecco, sekt, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul, witte wijn en zuurbessen 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, casinobrood, citroenrasp, ei, kippenbouillon, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, scherpe mosterd, tomatensaus met zatar, ui, witte kool en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: kalfsvlees / varkensvlees / lamsvlees / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: berglinzen, citroenschil, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, milde chilipoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zure granaatappelsiroop 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, groentebouillon, kaneelstokje, milde chilipoeder, peper, poedersuiker, rode appel, room, selderijknol, walnoten en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruine boter, courgette, dragon, kervel, kippenborstfilet, knolselderij, konijnenlever, konijnenrug met botten en buiklappen, mild chilipoeder, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pistachenoten, room, scherpe mosterd, wortel en zout 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: wild en gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruin brood, griekse yoghurt, harissapoeder, olijfolie, walnoten, zout en zure granaatappelsiroop 
        
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals 
        Soort: saus / vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 289 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9783898832977 
        ISBN10 
        389883297X