45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, morieljes, bladpeterselie, sjalot, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: citroentijm, dennenhoning, gember, gembersiroop, korianderkorrels, schil van ingemaakte citroen, sichuanpeperkorrels en sojasaus
Keuken: Frans
Soort: glazuur
Ingrediënten: boter, casinobrood, gemalen komijnzaad, koriander, olijfolie, pecannoten en walnoten
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: chocoladesplinters, espressopoeder, iota carrageen, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, olijfolie, ricard, room, rozemarijn, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelmelksiroop en melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: boter, butternutpompoen, gekarameliseerde hazelnoten, gevogeltefond, knoflook, muskaatpompoen, pijnboompitten, pompoenpitten, room, sjalotten, suiker en tijm
Keuken: Frans / Duits
Soort: noten en zaden / groente
Ingrediënten: basilicum, citroenrasp, citroenverbena, korianderblaadjes, lavendelnaalden, pepermuntblad, roze grapefruitsap, rozemarijnnaalden, suikeroplossing, water en wijnruit
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: espressopoeder, karamel, slagroom en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappel, fleur de sel, nootmuskaat, prei, rundermerg, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bakzout, blanke kalfsfond, lichtgerookt spek, nootmuskaat, spruitjes en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bijlage, olijfolie en spareribs
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501