45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap en lichees uit blik
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: ananas, exotisch vruchtensap, kaneelstokje, mango, pasievruchtenpuree, roze grapefruitsap, sinaasappelschil, stemgember, suikeroplossing, vanillepoeder en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bakzout, blanke kalfsfond, lichtgerookt spek, nootmuskaat, spruitjes en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boekweithoning, fond, kastanjehoning, peper, tomaten, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, chocoladepareltjes, ei, hazelnoot, guanaja-chocolademousse, hazelnootolie, honing, kandij van citrusjulienne, mandarijnfilet, mandarijngelei, peperkoekkruiden, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappelrasp, suiker en wafelhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: amandelmelksneeuw, anijsstrooisel, chocoladespiralen, gelatine, koffiebonen, koffie-granité, mascarpone, physalisjam, ristretto, rozenbotteljam en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gelatine, kardemompeulen, mangopulp, marsepein, passievruchten en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, boter, fleur de sel, hopscheuten, knoflook, bladpeterselie, prei, sjalot, tomaten, wortel en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: gekookte bloemkool, groentefond, kalfsfond, kippenfond en room
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, druivensuiker, guanaja-chocolade en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, oude balsamicoazijn, rode basilicum, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Noord-Afrikaans
Ingrediënten: agaragar, boter, chocoladeschilfers, koffie-karamelcrème, noten en specerijen
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: eidooier, geslagen room, guanaja chocolade, room en suikersiroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, gedroogde tomaat, kardemompoeder, lange peper, staartpeper en tomaat
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, boter, groentefond, laurier, pimentkorrels, prei, sjalot, spareribs, spek-rozemarijn-vinaigrette met salie, varkenshaas, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / marinade
Ingrediënten: espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501