45 geniale rezepten 
      Der Feinschmecker bookazine nr. 9 
      
      
       
     
      
      We hebben 207 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw. 
   
  
    - ongeveer 4 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit 45 geniale rezepten 
        Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: agargelei, iotagelei, kardemompoeder, koffie-air en kokosvlokken 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegan / fruit 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn 
        
Keuken: Aziatisch / Frans 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, gevogeltefond, slagroom, truffel, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: samengestelde boter 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: champagneazijn, druivenpitolie, fleur de sel, groentefond, peper en sherryazijn 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: tomaten 
        
Keuken: Frans 
        Soort: groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel 
        
Keuken: Frans 
        Soort: rundvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arabicakoffiebonen, biscotti, boter, cichoreizaad, eidooier, eiwit, hazelnoot, kardemomcrème, kardemonkapsel, koffiebonen, lijsterbesblad, melk, melk chocoladecouverture, rietsuiker en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch / ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, dragon, ei, gefrituurde paarse aardappelschillen, grof zeezout, la ratte aardappel, selderijpuree, sojaolie, truffelboter, truffels en zwarte peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peperkorrels, sjalot, tijm, venkel en venusmosselen 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegan / sorbet 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, morieljes, bladpeterselie, sjalot, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: paddenstoelen 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: lange peper, sichuanpeper, staartpeper en zwarte sarawakpeper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper 
        
Keuken: Aziatisch / Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, frambozenpuree, gelatine en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
        Toon alle 207 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9783834285508 
        ISBN10 
        3834285501