45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gembersiroop, sojasaus, wit sesamzaad en zwarte sesamzaadjes
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gelatine, kardemompeulen, mangopulp, marsepein, passievruchten en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroengras, droge witte wijn, gember, pimentkorrels, sjalot, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champagnevinaigrete, doperwten, gekookte rivierkreeftjes, groene asperges, groentebouillon, lente-ui, minimaïskolven, pesto van wilde kruiden, peultjes, rode shisocress, tuinbonen, wortel, wortelgroen en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, boter, fleur de sel, geklaarde boter, jeneverbessen, knolraapjes, laurier, ossenhaas, prei-cannelloni, rode wijn, runderfond, rundermerg, sjalot-truffelkorst, tijm en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, fleur de sel, hopscheuten, knoflook, bladpeterselie, prei, sjalot, tomaten, wortel en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, champagneazijn, dragonstelen, fleur de sel, gelatine, knoflook, koriander, pesto genovese, pruimtomaat, rozemarijn, witte balsamicoazijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, périgord-truffels, pijnboompitten en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, oude balsamicoazijn, rode basilicum, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Noord-Afrikaans
Ingrediënten: aspergesap, gemberpoeder, groentefond, oude balsamicoazijn, rode-bietenpuree, ruby port en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: groente / samengestelde boter
Ingrediënten: esdoorn-limoenvinaigrette, fluitenkruid, vogelmuur, waterkers, zout, zuring en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, gember, gembersiroop, knoflook, koriander, rijstazijn, rode peperoni, sjalot, vijfkruidenpoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501