45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: boter, fleur de sel, groene asperges, suiker, truffelpesto en witte asperges
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: akamitonijn, basilicum, basissaus voor tonijn, kapperappel, kappertjes, olijfolie en taggiasca-olijven
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, foie gras de canard, gemalen zwarte peper, grof zeezout, kerveltop, knoflook en witbrood
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: citroensap, eiwitpoeder, forelkaviaar, imperial-kaviaar, melk, mosselgelei en nori-algen
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peperkorrels, sjalot, tijm, venkel en venusmosselen
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: fruitcocktail, kaneelstokje, limoenschil, mangosorbet, nootmuskaat, steranijs, suiker en tamarillos
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: foie-grascroutons, gerookt spek, gevogeltefond, groentefond, kalfsfond, kardemom, ontbijtspek, pecannoten, peper, port en room
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, périgord-truffels, pijnboompitten en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: amandelmelksiroop en melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, knolraap met groen, rapen, rode biet, wasabipasta, wortel, zout en zwarte peperolie
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: baby-ananas, lichees, limoensap, mango, papaya, passievruchtenpulp, pectine as 502, rood gekleurde gekandeerde limoenjulienne en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501