Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger 
      Der Feinschmecker bookazine nr. 1 
      
      
       
     
      
      We hebben 76 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
   
  
    - ongeveer 4 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger 
        Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: blanke eendenfond, eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortel, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Duits 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kalfschenkel, knoflook, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalotten, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven met pit en zwarte peper 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: kalfsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, chilipeper, citroensap, dille, kerrie, kippenbouillon, komkommer, room, zalm en zout 
        
Keuken: Duits 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, donkere chocolade, eidooier, eiwit, espressokoffie, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelzest en slagroom 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjokbodems, bloemkool, cayennepeper, champignons, citroensap, droge witte wijn, koriander, laurier, olijfolie, pareluitjes, peper, prei, rozemarijn, saffraan en zout 
        
Keuken: Grieks 
        Soort: vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui 
        
Keuken: Duits / Indiaas 
        Soort: chutney 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, dragon-vinaigrette, grof gemalen peper, grof zeezout, laurier, prei, sardines op olie, sjalot, tomatenconcassé, water, witte bonen, wortel, zout en zwarte olijven 
        
Keuken: Frans / Duits 
        Soort: vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: varkensvlees / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool 
        
Keuken: Hongaars 
        Soort: worst / orgaanvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, walnootolie, zout en zwarte peper 
        
        
Soort: vinaigrette 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, duts, riesling, room, sjalot, zalm en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, room, vastkokende aardappelen en zout 
        
Keuken: Zwitsers 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appel, bloem, calvados, ei, gezouten boter, poedersuiker en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper 
        
Keuken: Brits 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelen, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, lamsgehakt, peper, room, savooiekool, sjalotten, spek, tijm, witte wijn en zout 
        
Keuken: Duits 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kwartelborst, kwartelbout, puy-linzen en vinaigrette 
        
Keuken: Frans 
        Soort: salade / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gevogelte / boter en olie 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: braadvet en ongepelde knoflooktenen 
        
Keuken: Internationaal 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, court-bouillon, kabeljauw, room, scherpe mosterd, vis en zout 
        
Keuken: Duits 
        Soort: boter en olie 
      
     
   
 
        Toon alle 76 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar