Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Der Feinschmecker bookazine nr. 1
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Wolfram Siebeck was vele jarenlang een van de toonaangevende culinaire critici in Duitsland. Liefhebber van de klassieke Franse keuken maar zeker geen tegenstander van de lichtere stijl van de nouvelle cuisine richtte hij zijn peilen wel op pretentie zonder degelijke inhoud. Siebeck was ook niet bang om grote chefs thuis uit te nodigen en te confronteren met zijn zelfgemaakte recepten. In deze bookazine behandelt hij traditionele gerechten uit de Duitse en internationale keuken.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, duiven, gerookt mager spek, ham, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peper, preiwit, pure chocolade, rode côte du rhône, saffraanpoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bruin brood zomder korst, gerookte zalm en rauwmelkse boter
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: knoflook, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, spinazie en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandelstiften, bittere chocolade, bloem, boter, ei, slagroom, suiker en witte rum
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding
Ingrediënten: boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Hongaars
Soort: worst / orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, roodbaarsfilet, saffraanpoeder, tijmthee, tomaten-concassé, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witbrood, witte wijn, zout en zwarte olijvenpuree
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: dragonazijn, olijfolie, sjalotten, zout en zwarte peper
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper
Keuken: Brits
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, water, wijn en wortel
Soort: vegan / bouillon / zuivel
Ingrediënten: blanke eendenfond, eendenbout, kerriepoeder, knolselderij, olie, vastkokende aardappelen, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: abrikozen, boter, bourbonvanille, citroensap, citroenschil, dessertwijn, gedroogde abrikozen, halbtrockener spätlese, honing, kirsch, kruidnagel, melk, risottorijst, slagroom en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, knoflook, scherpe mosterd, sjalot, witte peper, zout en zure room
Soort: saus
Ingrediënten: champignonafsnijsel, citroensap, forelgraten, forelkoppen, laurier, peperkorrels, prei, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel, gedroogde tomaten in olie, gruyère, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rookspek en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, grand marnier, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en wijnsteenpoeder
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dragonazijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sjalotten en zwarte peper
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterseliewortel, prei, risottorijst, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, ei, gekookte ham, gruyère, nootmuskaat, peper, room en zout
Keuken: Italiaans
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: azijn-karamelsaus, eend, barbarie, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / boter en olie
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar