NAJAT 
      80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko 
      
      
       
     
      
      We hebben 164 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
        
      De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
  
    Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
   
 
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit NAJAT 
        Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vegan / condiment / conserven 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gekonfijte prei, tomaat, rog en verse kapperappeltjes 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ingelegde citroen en water 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: koffie en thee 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout 
        
Keuken: Marokkaans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kardemompeulen, kruidnagel, laurier, roglever, steranijs, tijm en vislever 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: havermout, olijfolie, water en zeezout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: plantaardige olie, rogfilet en zout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, cacao, cassispuree, citroenrasp, oploskoffie, poedersuiker, sinaasappelrasp, slagroom en vanille-extract 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, dragonazijn, gember, inktvis, knoflook, knoflookmayonaise, koolzuurhoudend bronwater, meloen, olijfolie, rode paprika, saffraanbouillon, sinaasappel, tomaten en zwarte tuile 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: soep/bouillon / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: soep/bouillon / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vegan / conserven 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vegetarisch / pastei 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, suiker, water en witte azijn 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: vegan / condiment / conserven 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: lamsvlees / conserven 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjokkenbouillon, groentebouillon en vislever 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, griesmeel, olijfolie, water en zout 
        
Keuken: Marokkaans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegan 
      
     
   
 
        Toon alle 164 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789024586202 
        ISBN10 
        9024586208