NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / beslag/deeg
Ingrediënten: bloem, gist, honing, plantaardige olie, suiker, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: agavesiroop, amandelboter, amandelen, cassistopping, gedroogde cranberry's, gedroogde vijgen, havermout, honing, kokosvlokken, lijnzaad, olijfolie, pistachenoten, pure chocolade, quinoa, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, gedroogde gespleten tuinbonen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, spliterwten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: azijn, honing, preien, rietsuiker, tijm en ui
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: anijszaad, citroen, frambozen, gele chilipeper, gemalen komijn, biet, zoete aardappel, sesamzaad, granaatappelsap, kersen, knoflook, kokosolie, peper, peperkorrels, rode chilipeper, roze chilipeper, vanillestokje, walnoten en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / bouillon
Ingrediënten: gekonfijte prei, tomaat, rog en verse kapperappeltjes
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandeltopping, boter, eidooier, filodeeg, kaneel, kipvulling, olie, poedersuiker, roerei en warka
Keuken: Marokkaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: gember, hibiscusbloesemthee, suiker en water
Keuken: Marokkaans
Soort: koffie en thee
Ingrediënten: gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees / conserven
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, maïzena, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, rode bieten en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, corn syrup, crème fraîche, honing en pure chocolade
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout
Keuken: Marokkaans
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208