Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Geroosterde pompoen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Kokos-pompoensoep

Ingrediënten:
citroen, currypoeder, extra vierge olijfolie, flespompoen, gemalen fenegriek, groentebouillon, honing, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, sinaasappel, sjalotten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gevulde krab

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, gezeefde tomaten, groene paprika, koningskrabben, koriander, kreeftenbouillon, noordzeekrabben, prei, tomaat, ui, venkelknol en visbouillon

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gerookte kuit

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroenschil, eetbare bloemen, gekonfijte knoflook, gesuikerde tomaat, koriander, kuit van haarstaartdegenvis, kuit van makreel, kuit van tong, munt, olijfolie, plantaardige room, pompoenzaden, rozemarijn, sinaasappelschil, thee, verse morieljes en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Red snapper met bietenpuree

Ingrediënten:
bieslook, biet, bladselderij, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, courgetterolletje, gemalen koriander, groene mole, knoflook, koriander, olijfolie, red snapperfilet, spinaziequenelle, witte peper en zwarte tuile

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Meergranenbrood

Ingrediënten:
droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Eendenlever met truffel en sinaasappelmousse

Ingrediënten:
cognac, eendenlever, gemalen nootmuskaat, Himalayazout, knoflookroom, melk, peper, port, rietsuiker, sinaasappelmousse, zout en zwarte truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Nougatsandwich met karamel

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, cacao, corn syrup, crème fraîche, honing en karamel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Amandel-bietenpuree

Ingrediënten:
amandelen met vlies, amandelmelk, chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, rode biet en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit NAJAT:

Briwat en bastilla's

Ingrediënten:
boter, eidooier, plantaardige olie, vulling naar keuze en warkavellen

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pastei
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte wortel

Ingrediënten:
appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipeper, citroen, gemalen koriander, gember, harissa, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode puntpaprika, saffraandraadjes, sardines, tomaten en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, olijfolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Watermeloengazpacho

Ingrediënten:
appelazijn, jalapeñopeper, komkommer, koolzuurhoudend bronwater, koriander, olijfolie, rode paprika, tomaten, ui, watermeloen en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner uit NAJAT:

Warkawaaier

Ingrediënten:
bladpeterselie, forelkaviaar, guacamole, koriander, paarse maiskorrels, rode maiskorrels, warkavellen en zwarte olijvenpuree

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bissara met gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Najat Kaanache