Najat Kaanache

We hebben 3 boeken van Najat Kaanache waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Najat Kaanache? Registreren is gratis!

Boeken van Najat Kaanache

Recepten van Najat Kaanache

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Kokos-pompoensoep

Ingrediënten:
citroen, currypoeder, extra vierge olijfolie, flespompoen, gemalen fenegriek, groentebouillon, honing, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, sinaasappel, sjalotten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Spinazie

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijn, olijfolie, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipeper, citroen, gemalen koriander, gember, harissa, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode puntpaprika, saffraandraadjes, sardines, tomaten en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Karamel-botercrème

Ingrediënten:
boter, eiwit, slagroom, suiker, vanille-extract, water en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, koriander en olijfolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Meergranenbrood

Ingrediënten:
droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Artisjokpuree met saffraan

Ingrediënten:
artisjokken, bieslook, bladpeterselie, citroensap, groentebouillon, knoflook, koriander, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sjalot, ui, venkelknol, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Amuse / diner uit NAJAT:

Warkawaaier

Ingrediënten:
bladpeterselie, forelkaviaar, guacamole, koriander, paarse maiskorrels, rode maiskorrels, warkavellen en zwarte olijvenpuree

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Sigaren met roomvulling

Ingrediënten:
appelazijn, balsamicocrème, bloem, boter, ei, eidooier, koolzaadolie, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Eend

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte wortel

Ingrediënten:
appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Chermoula

Ingrediënten:
bladpeterselie, chermoulakruidenmix, chilipoeder, citroen, gember, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder en saffraandraadjes

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladesigaren

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gemberthee

Ingrediënten:
citroen, gember, honing en water

Soort:
koffie en thee
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Najat Kaanache