We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, bouquet garni, kaas, knoflook, kool, mager rundvlees, meiknol, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: knoflook, laos, olie, salam, sambal, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: groente
Ingrediënten: citroensap, grotchampignons, komkommer, olie, peper, sherryazijn, slagroom, spinazie, tomaat, vleesgelei, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, spek, ui, worcestersaus en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloemkool, kool, laos, paprika, runderbouillon, salam, sperziebonen en trassi
Keuken: Indonesisch
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bieslooksaus, boter, bouquet garni, kalfsnier, kalfszwezerik, peperkorrels en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: amandelspijs, boter, eidooier en korstdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: kervel, zeewier en zonnevisfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, laos, olie, prei, salam, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, walnoten, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, kalfsbouillon, kervel, magere ham, melk, peper, peterselie, room, walnoten, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, cayennepeper, knoflook, pernod, peterselie, prei, sauce espagnol, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenshaas en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, grand marnier, sinaasappelsap, sinaasappelschil en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: beurre manié, boter, cayennepeper, elzasser witte wijn, fazanthaan, muskaatdruif, peper, sinaasappel, thee, walnoten, witte druiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, champignons, duif, knoflook, krielaardappel, mager rookspek, peper, peterselie, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: augurk, kappertjes, mayonaise, peterselie en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719