We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: artisjok, bieslook, citroen, mosterd, peper, peterselie, slaolie, waterkers, wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: coquilles, frambozenvinaigrette, kervel en roze peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, kalfsbouillon, kervel, magere ham, melk, peper, peterselie, room, walnoten, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hollandaisesaus, kikkerbilletjes, paneermeel, peper, spinazie, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé
Ingrediënten: boter, champignons, duif, knoflook, krielaardappel, mager rookspek, peper, peterselie, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, ei, frituurvet, paling, paneermeel, peper, tartaarsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bosbessen, citroen, griesmeel, melk, suiker en water
Keuken: Hollands
Soort: fruit
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, cayennepeper, coquilles, crème fraîche, peper, peterselie, prei, sauvignon blanc, sjalot, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, lamsoren, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: azijn, citroen, eiwit, gelatine, laurier, peper, peterselie, rogvleugel, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boter, kalfsbouillon, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: dragon, kalfsnier, peper, pernod, peterselie, rundermerg, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, kalfstong, madeira, peperkorrels, spinazie, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, grotchampignons, kwartel, morielje, paddestoelensaus, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, cayennepeper, knoflook, pernod, peterselie, prei, sauce espagnol, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenshaas en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bieslooksaus, boter, bouquet garni, kalfsnier, kalfszwezerik, peperkorrels en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719