We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: bieslook, boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, slagroom, ui, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, bouquet garni, kaas, knoflook, kool, mager rundvlees, meiknol, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: mousselinesaus, peper, room, tarbotfilet, tomaat, tongfilet, zeeduivelfilet, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: beaujolais, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, kip, knoflook, mager gerookt spek, peper, reuzel, sjalot, tomatenpuree en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: poedersuiker, pure chocolade, slaolie, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: bleekselderij, doperwten, haricots verts, prei, suiker, tongfilet, ui, wodka-roomsaus, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, broccoli, peper, rozemarijn, zout en zuiglamsbout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: artisjok, bieslook, citroen, mosterd, peper, peterselie, slaolie, waterkers, wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, laos, olie, prei, salam, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, grotchampignons, kwartel, morielje, paddestoelensaus, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, peper, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: béarnaisesaus, boter, ossenhaas, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: crème fraîche, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wodka en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroensap, kabeljauwfilet, noilly prat, peper, peterselie, venkelknol, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, fazant, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, kummel, paneermeel, peper, slagroom, ui, witte wijn, zout en zuurkool
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: crème fraîche, limoen, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719