Driemaal anders uit de wok
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Driemaal anders uit de wok
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, champignon, maïzena, rundergehakt, sojasaus, tomaat, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, doperwten, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, prei, runderbouillon, vijfkruidenpoeder en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensvlees, ui, walnoten, zoete sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, peultjes, sherry, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, ketjap benteng manis, maïzena, mosselen, sambal oelek, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, olie, paprikapoeder edelsusz, peper, sambal trassi, sperziebonen, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloem, ei, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bieslook, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bloem, ei, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensgehakt, sambal oelek, suiker, tomatensap, ui, uienpoeder, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar