Driemaal anders uit de wok
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Driemaal anders uit de wok
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, chinese eiermie, chinese tomatensaus, gekookte ham, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles / groente
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloem, ei, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bieslook, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, chinese kool, gekookte ham, kippenlever, maïzena, melk, peper, tomatenpuree, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / gevogelte / groente
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, knoflook, komkommer, magere varkenslappen, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, ei, gekookte ham, ketjap benteng asin, peper, prei, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bouillon, chinese tomatensaus, droge sherry, gele paprika, groene paprika, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, maïzena, olie, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, champignon, ei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortelpoeder, goela djawa, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, kippenborstfilet, knoflook, peper, prei, rijst, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Ingrediënten: arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, maïzena, rode paprika, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, olie, prei, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar