Driemaal anders uit de wok 
      Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1 
      
      
       
     
      
      We hebben 69 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Driemaal anders uit de wok 
        Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: champignon, chinese champignons, knoflook, maïzena, olie, peper, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse peterselie, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, olie, prei, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, ei, gekookte ham, ketjap benteng asin, peper, prei, taugé en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees / ei/omelet/frittata 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees / soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, droge sherry, droge witte wijn, ketjap benteng manis, kippenbouillon, komkommer, olie, peper, tomaat, ui, verse garnalen, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, bloem, ei, gemberwortelpoeder, knoflookpoeder, mager varkensgehakt, mie, prei, uienpoeder, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Aziatisch / Europees 
        Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus 
        
Keuken: Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortelpoeder, goela djawa, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas uit blik, arachideolie, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, mager kippenvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, suiker, verse bladselderij en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: soep/bouillon / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, champignon, knoflook, magere lamslappen, ui, verse peterselie, voorjaarsui, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vlees / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, knoflook, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, maïzena, rode paprika, ui en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
        Toon alle 69 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar