Filippijnen 
      Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1 
      
      
       
     
      
      We hebben 19 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Filippijnen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Filippijnen 
        Een greep uit de 19 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, krulpeterselie, lichte chinese sojasaus, lichte japanse sojasaus, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, sjalot, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, citroensap, citroenschil, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, limoenschil, olie, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sukadestuk, tomaat, ui, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: annattozaad, arachideolie, citroensap, kippenbout, knoflook, krulpeterselie, lichte sojasaus, magere varkenslappen, mager spek, olie, peper, pindakaas, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse koriander en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: annattozaad, arachideolie, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, pindakaas, rauwe ham, rode paprika, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, citroensap, doperwten, grietfilets, haricots verts, japanse sojasaus, knoflook, lichte chinese sojasaus, limoensap, peper, platvisfilets, scholfilet, sperziebonen, tomaat, tongfilet, ui, visbouillon en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, noorse garnalen, peper, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, olie, ui, varkenskrabbetjes, zoete sojasaus, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: quiche / vegetarisch / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, bloem, bouillon, groentenat, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sliertsjalot, tomaat, ui, varkensgehakt, varkenslever, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: vlees / orgaanvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, citroensap, knoflook, komkommer, kruidenazijn, krulpeterselie, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, runderbouillon, runderrollade, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, banaan, bladgelatine, citroensap, magere melk, mango, sinaasappel en suiker 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: schuim/mousse/gelei / fruit 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, chinese eiermie, chinese kool, ei, eiermie, ketjap benteng asin, kippenbout, kippenvlees, lichte sojasaus, olie, rundergehakt, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zout en gemalen zwarte peper 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: vlees / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: annattozaad, arachideolie, hollandse garnalen, knoflook, lichte sojasaus, magere varkenslappen, olie, peper, pindakaas, prei, rode spaanse peper, sjalot, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, braadkuiken, citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, kruidenazijn, krulpeterselie, laurierblad, limoensap, olie, paprikapoeder, tomaat, verse koriander en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, ei, gedroogde kokos, goela djawa, klapper, maïzena, oebie, rijstebloem, yam en zoete aardappel 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: koek en gebak / stomen 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, ei, maïzena, olie, rijstebloem, water en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: beslag/deeg / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, droogkokende rijst, haricots verts, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, ossenstaart, peper, pinda, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: andijvie, aubergine, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, gemberwortel, groene spaanse peper, kabeljauwfilet, komkommer, kruidenazijn, limoensap, paksoi, peper, rode spaanse peper, schelvisfilet, tomaat, visbouillon, zeevisfilet en zout 
        
Keuken: Filipijns 
        Soort: stoofgerecht / groente / vis 
      
     
   
 
        
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar