Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 63 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 267 voor de bereiding van “aspic, blz 267”. Zie bladzijde 60 voor de bereiding van “briochedeeg, blz 60”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Platbrood Met Halloumi En Zwart Sesa Mzaad

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Feuilleté à la rhubarbe - Krokant bladerdeeg met rabarbersorbet

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Simpele jamtaartjes

Een recept uit  - Tapas

Zwartebessenflappen met munt

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel