Terug naar La Mère Brazier.
	La Mère Brazier recepten
  
	Eugénie Brazier
  
    Overzicht van alle recepten
    
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- afsnijsel van wild, boter, laurier, marinade van mère brazier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, sjalot, tijm, wijnazijn, wildbouillon, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter en lamszadel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- cacao, eiwit, koffie-extract en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bayonneham, bloem, boter, bouillon, eidooier, eekhoorntjesbrood, knoflook, korstdeeg en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, bloem, boter, ei, olie, pistache, foie gras en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, eekhoorntjesbrood, kip, knoflook, olijfolie, peterselie en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gruyère, melk en nootmuskaat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kaas
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, paling, sjalot, suiker, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hanenkam, kervel, kippenlever, kippenniertjes, groene olijven, peterselie, tomatensaus en weidechampignon
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, eidooier, double cream, kip, kirsch, port en whisky
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, double cream, dragon, kervel, kipvelouté, peterselie, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- peterselie, pens en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, double cream, hollandaisesaus, stokvis en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- lamsrack en olie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, cognac, houtsnip, maïzena, mirepoix, truffel en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, maïzena en vanille
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, eidooier, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, spek en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bayonneham, ei, foie gras en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, paddestoelen, sjalot, snoekquenelles, tong en zeeduivel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist en maïzena
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, champignons, knoflook, peterselie, reuzel, rode wijn, runderklapstuk, tomatenpuree, vet spek en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, bloem, ei, kalfskop, peterselie, sjalot, ui, vinaigrettesaus en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champignons, citroen, double cream, forel, rivierkreeftboter, truffel en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, double cream, kalfslap, kalfspoot en kip
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- magere bacon, boter, cognac, eendenlever, fazant, ganzenlever, kwartel, lijster, mosterd, patrijs, vet spek, witbrood en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bressekip, knolraap, prei, riesling, varkensblaas, wortel en zeezout
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- kervel, mayonaise, peterselie, spinazie en waterkers
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, double cream, bressekip en morielje
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovisfilet, citroen, dragon, knoflook, olie, zwarte olijf, peterselie, rode mul en tomaat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouquet garni, kervel, knoflook, peperkorrels, peterseliestengels, slakken, slakkenboter, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, eidooier, double cream en eiwit
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bieslook, double cream, ei, gruyère en spekblokjes
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, schapenschouder, tijm en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- knoflook, kruidnagel, laurier, mosselen, olijfolie, rijst, sjalot en tijm
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, citroenzest, dragon, kervel, knoflook, kreeft, kruidnagel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, tijm, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovispuree, boter, brood, citroen, olie en rode mul
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovisboter, ei, pannenkoekjes en tonijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- baguette, boter, eidooier, gruyère, kippenbouillon, port en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- brood, knoflook, kreeft, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, schorpioenvis, tomaat, ui, venkel, wijting, zeeduivel en zonnevis
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroen, olijfolie, peterselie en tong
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- magere bacon, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, croutons, haas, konijn, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rode landwijn, sjalot, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroen, eidooier, dragon, kervel, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, sjalot en wijnazijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignon-kookvocht, eidooier, double cream, mossel-kookvocht, tong-bouillon en visvelouté
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, boter, mornaysaus en oester
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- goudreinet, boter, eau de vie framboos, kristalsuiker en pannenkoekbeslag
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- brood, cayennepeper, croutons, gruyère, knoflook, kongeraal, krab, kreeft, mosselen, olijfolie, pastis, peterselie, prei, roodbaars, saffraan, tomaat en venkelgroen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, ei, ui, varkensdarmnet en varkenskarbonade
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, broodkruim, champignons, citroen, double cream, tong, witte wijn en zuring
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- kalfsbuik, kippenlever, ui, varkensschouder en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, selderij, sjalot, tijm, ui, witte of rode wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- citroen, haring, selderij, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- banketbakkersroom, boter, eiwit, kirsch en pannenkoekbeslag
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk en warme soufflé
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- artisjok, citroen, foie gras van gans, peterselie, sla, truffel, vinaigrette en walnoten
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- salade
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- allspice, basilicum, boter, selderij, snijbiet, spekvet, spinazie, tijm, varkenslever, worstvel en worstvlees
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- eidooier, double cream, kreeft, ricard en slakkenboter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, boter, citroen, forel, peperkorrels, peterselie, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- gemalen amandelen, bloem, boter, eidooier, eiwit, olie en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, hertenbouillon, jeneverbes, krenten, malaga, zoet en poivradesaus
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovis en boter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, bechamelsaus, boter, dragon, kervel, laurier, sjalot, tijm en visfumet
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- wild, double cream, maïzena, peperkorrels, peterselie, poivradesaus, ui, vet spek, witte bourgogne en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champagne brut, kip en knoflook
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter uit de charente, bouquet garni, congeraal (zeepaling), inktvis, knoflook, rog, tong en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, croutons, kalfsschouder, knoflook, olie, peterselie, tomatenpuree, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- banaan, beignetbeslag en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- haring en mosterdsaus
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- eidooier, double cream, kipconsommé, tapioca en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- double cream, ei, peterselie, tomatensaus en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, boter, cognac, grand marnier, pannenkoekbeslag, sinaasappel en suikerklontjes
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, bloem, boter, champignons, cognac, coquilles, double cream, garnalen, gruyère, mosselen, tongfilet en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- cognac, double cream, dragon, bressekip, prei, selderij, truffel, varkensblaas en witte peper
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, cacaopoeder, eidooier, double cream en grand marnier
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, crème anglaise, eiwit, karamel en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, paddestoelen, sauce normande en visragout
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- andouilette en champagne
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- double cream en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, gruyère, kalfsschnitzel en prosciutto
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, double cream, paprikapoeder, ui, velouté en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, peterselie en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, double cream, ei, fruitpuree of eau de vie naar keuze, gelatine en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, eidooier, double cream, kalfsnier en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- magere bacon, bloem, boter, bouillon, champignons, kalfslap, witte wijn en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- witte bordeaux, boter, cognac, gelatine, truffel en velouté
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, kalkoen, kastanje en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, double cream, ei, olie en zalm
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, gezouten ham, kalfsnier, peterselie, rode wijn en tomatensaus
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, bouquet garni, rode bourgogne, brood, cognac, forel, karper, knoflook, kruidnagel, paling, peterselie, snoek en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, champignons, cognac, double cream, haas, maïzena, peperkorrels, sjalot, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- cognac, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, port, foie gras, spekvet en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, eend, barbarie en groene olijven
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovispuree, béarnaisesaus, forel, olie en tomatenpuree
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, kalf, kip, madeira, pasteideeg, truffel, varkensvlees, wild en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, cognac, dragon, laurier, melk, peterselie, rivierkreeft, tijm, tomatenpuree, ui, visfumet, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, bouillon, bouquet garni, kalfsoester, maïzena, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, ei, foie gras, kalfsvlees, kaneel, kop van een wild zwijn, jong, kruidnagel, nootmuskaat, peper, peterselie, salpeter, sjalot, tartaarsaus, truffel, ui, varkensvlees, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, cayennepeper, eidooier, kerrie, mosselen, rijst, witte wijn en zeeduivel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, broodkruim, champignons, double cream, sjalot, tarbot, tomaat en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, durumbloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat en parmezaanse kaas
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champagne brut, champignons, sjalot, tong en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, suiker en zout
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, peterselie, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardbeien eau de vie, frambozen, frambozen eau de vie, kirsch, warme soufflé en wilde aardbeien
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, eidooier, ei en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre maître d'hôtel, boter en kalfsnier
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, paprika, rijst en tomaat
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, double cream, garnaien, staarten en rivierkreeftboter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, bouquet garni, citroensap, court-bouillon, eidooier, double cream, kalfspoot, peterselie, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouillon, kalfsborst, koolraap, selderij, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsnier, mosterd en noilly prat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- grand marnier, groene chartreuse, kirsch en warme soufflé
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- geleisuiker en sinaasappel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- jam
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem en boter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bindmiddel
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, ei en gruyère
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kaas
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- appel, beignetbeslag en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, ei, sancerre, rood en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, double cream, ei, hollandaisesaus en paddestoelen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouquet garni, champagne, cognac, eiwit, elzas, kalfsbotten, kalfsvoet, madeira, prei, rundvlees mager, selderij, ui, varkensschenkel, varkenszwoerd en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem en boter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, cognac, double cream, kreeft, madeira, olijfolie en visfumet
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, brood, ei, olie, foie gras en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, eidooier en verse worst
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre maître d'hôtel, boter, champignons, rugspek en schaapsnieren
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, croutons, haring, knoflook, laurier, rode wijn, roux en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, cognac, kip, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm en tomaat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- magere bacon, boter, cognac, parelhoen en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- kerrie, kreeft en olijfolie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, tomatensaus en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- brood, knoflook, melk, olijfolie en stokvis
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- crème anglaise, eau de vie, fruit, ingemaakt, gelatine, melk, rijst, slagroom, suiker, sultana rozijnen en vanille
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouquet garni, dikke rib, kalfspoot, reuzel, varkenswang, witte wijn, wortel en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- frituurvet, poedersuiker, rum en soesjesdeeg, gezoet
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- mayonaise en slagroom
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, hollandaisesaus, sjalot, witte wijn en zalmsteak
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, double cream, laurier, madeira, peterselie, sjalot, snoek, tijm en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, bieslook, ei en olijfolie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouquet garni, cognac, double cream, dragon, knoflook, kreeft, olijfolie, peterselie, selderij, tomaat, tong, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ham-soufflé en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, mosselen, peterselie, sjalot, tijm en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- croutons, knoflook, madeira, olijfolie, sjalot, tijm, tomaat, witte wijn en zeeduivelmoten
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, double cream, volle melk en paddestoelen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- béarnaisesaus, boter, broodkruim, peterselie en tong
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, broodkruim, duivelssaus, kalfspoot, mosterd, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, double cream en haring
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, knoflook, koolraap, schapenvlees, tomaat, tomatenpuree, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, boter, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, prei, salpeter, tijm, ui, varkenskop en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- worst
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bladerdeeg, ei, kipfilet, kipvelouté en room
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouillon, ei, fines herbes, kalfsborst, sjalot, ui, worstvlees en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, peterselie, rundvlees en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- banketbakkersroom, fruit en korstdeeg
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre maître d'hôtel, broodkruim, citroen, dragon, ei, frituurvet, peterselie en wijting
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, champignons, double cream, foie gras, kalfssaucijs-vulling, kwartel, madeira, maïzena, pannenkoeken, truffel, vet spek en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouillon en witte roux
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, eekhoorntjesbrood, peterselie en tong
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, dragon, kervel, peterselie, sjalot, tomatensaus, wijnazijn en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardbeien, geleisuiker en kersen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- jam
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, eidooier, melk en vanillestokje
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, fines herbes, olijven, sjalot, speenvarken en varkensworstvlees
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter en knoflook
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bieflap, bloem, rode bordeauxwijn, peterselie, rundermerg en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- citroensap, double cream en mosterd
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouillon, broodkruim, duivelssaus, ei, kalfstong, mosterd, olie, wortel en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, fazant, kastanje, pommard en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, buikspek, ei, melk, peterselie, snijbiet en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, karper, soezendeeg, witte wijn en zeelt
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, gist, kersen, kirsch of rum en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beaujolais, beurre manié, boter, champignons, peterselie, sjalot en tong
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- eidooier, double cream, smaakstof en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, eidooier en double cream
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, brood, elzas, forel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, bouquet garni, champignons, double cream, mosselen, wijting en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, foie gras, houtsnip, leeuwerik, lijster, mosterd, truffel, witbrood en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- briochedeeg, parmezaanse kaas, soezendeeg en suprème saus
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, bloedworst, laurier, magere varkenssaucijzen, reuzel, tijm, ui, varkenslever en varkensnier
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- golden delicious appel, basterdsuiker, boter, rum, vanille-ijs en wafel
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, cayennepeper, cognac, kreeft, olijfolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem en boter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- gerookte bacon, kalfshaas, kalfsnier, olijfolie en tijm
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout en olijfolie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- champignons, cognac, double cream, kip en port
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, olie en paneermeel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, beurre manié, bloem, boter, chambertin, rood, champignons, kip, sjalot, tijm en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- eidooier, melk, mosterd, olijfolie en roux
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, bloem, boter, cayennepeper, cognac, double cream, kip, maïzena, olijfolie, rivierkreeft, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- citroen, eidooier, knoflook en olijfolie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ei en olie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, magere ham, kervel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatensaus en weidechampignon
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, knoflook, lamsbout, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, double cream en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- banketbakkersroom, bloem, boter, ei, fruit, ingemaakt, gist, kirsch of rum, krenten, melk, slagroom, suiker en suiker in water, 40%
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, azijn, dragon, ei, kappertjes, kervel, mosterd, olijfolie en peterselie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bier, bloem, cognac, ei, eiwit, kirsch, melk, olie en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, laurier, riesling, schapenvlees, tijm, ui en varkensvlees
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, gekookte ham, kalfsschnitzel, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, fazant, fazant, jong, port en vet spek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, double cream, knoflook en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- banaan, basterdsuiker, boter, rum en warme soufflé
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, double cream, ei en kruiden
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, eidooier, double cream, melk en smaakstof
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, sjalot en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, knoflook en lamsbaron
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, rode bordeauxwijn, croutons, knoflook, laurier, peterselie, snoek, tijm, ui en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, cognac, ei, hertenlever, sjalot, varkensnekvlees en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- goudreinet, boter, kruisbessengelei en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel en boter
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat en snoek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroen en eidooier
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, garnaien, gekookt, mosselen en tong
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, bressekip, mosterd, prei, pruimen, girotte, ingemaakt in azijn, truffel, wortel en zeezout
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, bloem, boter, kalfslever en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- béarnaisesaus, boter, broodkruim, jonge duif, ei en waterkers
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, peterselie, sjalot, tijm en tomaat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- kruisbessen en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, double cream, ei en gruyère
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, boter, peterselie, ui en varkenslende
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- brooddeeg, eidooier, gezouten ham, laurier, port, tijm, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, beenham, boter, champignons, cinzano, droog en madeira
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- belgisch bier, boter, eidooier, double cream, kreeft, olie, peterselie, sjalot en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, kip, knoflook, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- karamel, petit fours en roomijs
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- abrikozen, basterdsuiker en perzik
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, chocolade, eidooier, eiwit en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, kerrie, pannenkoekjes en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, foie gras au naturel, ossenhaas, port, sjalot en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, double cream, fazant, madeira en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- blanke roux, boter, broodkruim, coquilles, court-bouillon, eidooier, knoflook, sjalot, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, gruyère, kip, paddestoelen, pannenkoekbeslag en vis
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, eau de vie en fruitpuree naar keuze
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, eidooier en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bier, bloem, boter, ei, smaakstof en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardbei, basterdsuiker, eiwit, framboos en slagroom
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cantal, double cream en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroen, mosterd en peterselie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, double cream en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- cayennepeper, fines herbes, sjalot, tomatensaus en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- artisjok, citroen, bayonneham, peterselie, sla, truffel, vinaigrette en walnoten
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- salade
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, dragon, kervel, kip, maïzena, olie, peterselie, sjalot, tomatenpuree en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, double cream, gruyère, macaroni en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, ei, kersen, kirsch, korstdeeg, melk, peer en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- baars, bacon, baguette, beurre manié, boter, dragon, knoflook, paling, snoek, tijm, witte wijn en zeelt
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, bouquet garni, kalfslap, melk, nootmuskaat en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- béarnaisesaus, boter, broodkruim, ei, kip, allier en olie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, fazanten, kruidnagel, patrijs, patrijs, jong, ui, vet spek en witte kool
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, ei, gekookte ham, gerookte ham, korstdeeg, room en spekreepjes
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, champignons, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sauce américaine, sjalot en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- gemalen amandelen, banketbakkersroom, bladerdeeg, bloem, boter, eidooier, ei en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, kalfsvlees, mager rundvlees, peterselie, sancerre, sjalot, spekvet, ui en varkensnek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, eidooier, double cream, peterselie, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- haring en olijfolie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, bacon, boter, kip, kippenlever, melk, peterselie, saucijsvlees, varken, spekvet, ui en witbrood
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- gezouten boter, citroen, hollandaisesaus, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden en tarbot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, bloem, ei, melk en olie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- abrikozenjam, basterdsuiker, boter, ei, poedersuiker en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beaufort, brood, comté, emmentaler, kirsch, truffel en witte wijn uit de savoy
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kaas
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, sjalot, snoek, tijm, ui, wijnazijn, witte loire wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, vet spek, witbrood en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- double cream, ei, gerookte ham en gruyère
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bouquet garni, champignons, cognac, ei, ham, kalfskopvlees, kalfslappen, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte olijf, tomatenpuree, ui, varkensnek, witte roux en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, citrusvrucht, eidooier, eiwit, korstdeeg, maïzena en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- foie gras, pannenkoekjes en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, boter, kirsch, perzik in bik en perziksiroop
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- double cream, ei, knoflook, notenolie, peterselie en stokvis
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- crème anglaise, eiwit, melk en poedersuiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kalfsnier, madeira en peterselie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- goudreinet, basterdsuiker, boter en zoet korstdeeg
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ei, kippenlever, paddestoelen, peterselie en tomatensaus
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ansjovispuree, augurk, dragon, kappertjes, kervel, mayonaise en peterselie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- briochedeeg en foie gras
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, ei, gruyère, paneermeel en pastadeeg
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bacon, boter, citroen, laurier, olijfolie, peterselie en rode mul
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sjalot en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bieslook, double cream, dragon, ei, kervel, peterselie en zuring
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- chocolade en warme soufflé
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- abrikozen, geleisuiker en pruimen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- jam
 
  
  
  
    
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kruiden
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- knoflook, mager spek, olie, peterselie, prei, schaapspens, schaapspoot, tomaat, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappelpuree, bechamelsaus, boter, parmezaanse kaas en soezendeeg
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bier, bonenkruid, boter, brandnetel, dragon, maïzena, paling, peterselie, salie en zuring
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, knoflook, peterselie, rode poon, saucijsenvlees, truffel, ui, witbrood en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, citroenzest, ei, natriumbicarbonaat en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- dragon, kappertjes, kervel, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- double cream, ei en spinazie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, chambertin, peterselie, sjalot en tarbot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- acaciabloem, beignetbeslag en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroen, double cream, kalfslap en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, saffraan en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, bloem, boter, cayennepeper, eidooier en lancashire-kaas
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, kalfsschenkel, kalkoen, kersen, morello ingemaakt in azijn, koolraap, mosterd, prei, runderbieflap, selderij, truffel en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, boter, tomatensaus, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- peterselie, rivierkreeft, sjalot, ui, witte wijn en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- geleisuiker en kweepeer
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- jam
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, eiwit en maïzena
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, godiveauworstvlees, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, citroensap, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, eend, koolraap, ui en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter en rivierkreeftschalen
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, cayennepeper, champignons, double cream, madeira, peterselie, tomaat, tong, truffel en wortel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aardappel, beslag, bouquet garni, frituurvet, knoflook, olijfolie, olijf, stokvis, tomaat en ui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ei, korstdeeg en worstvlees
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter en eidooier
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, citroen, double cream, makreelfilet, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bieslook, boter, brood, eidooier, peterselie, sjalot, tong en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, bouillon, kalfshart, wortel en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- biergist, bloem, boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, melk en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- azijn, citroensap, eidooier, mosterd en olie
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, kalfshersenen en kip
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bechamelsaus, boter, champignons, court-bouillon, kreeftboter, rivierkreeft, room en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- augurk, beurre manié, bouquet garni, champignons, eidooier, double cream, kalfsborst, wortel en zilverui
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gist, poedersuiker, sinaasappelwater en suiker
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ham-soufflé, paprika en tomaat
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- amandel, bier, kippenbouillon, agen gedroogde pruimen en rijst
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- biscuitdeeg, eiwit, poedersuiker, roomijs en rum
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, cognac, ham, hazenbloed, hazenrug, knoflook, laurier, marinade van mère brazier, reerug, saupiquetsaus, sjalot, tijm, ui en vet spek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, citroen, rundermerg, sjalot en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- boter en olie
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- béarnaisesaus, boter, broodkruim, eidooier, olie en pens
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, broodkruim, champignons, karper, peterselie, sjalot, snoekquenelles, truffel en witte wijn
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter en ei
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gist en melk
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- gerookte varkensbuik, gerookt spek, ham, jeneverbes, kalfsvoet, komijn, kruidnagel, saucijsvlees, varken, ui, varkensworst, droog, witte elzasser wijn, wortel en zuurkool
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- basterdsuiker, eidooier, double cream, frambozen, gelatine, kirsch, melk, theebiscuitdeeg, vanille en wilde aardbeien
      
        
- Keuken:
- Frans
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champagne, champignons, coquilles, eidooier, double cream en sjalot
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- ei, ei, omelet en tomatensaus
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- aspergepunten, ham-soufflé en truffel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ei/omelet/frittata
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, paprika, paprikapoeder, runderstoofvlees, ui en vet spek
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
 
  
  
  
    
        - Ingrediënten:
- boter, kalfskarbonade, melk en paneermeel
      
        
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees