Ganzenleverpastei uit Straatsburg

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Foie gras in brioche

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Mousse van ham

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Eenvoudig bereide foie gras op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Gegrilde patrijs, fazant, lijster of kwartel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier