Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Sinaasappelsorbet

Ingrediënten:
eiwit, sinaasappellikeur, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:

Tomatensalade uit Murcia

Ingrediënten:
knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, vleestomaat, wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijstsoep van de zeeman - Arroz a la marinera

Ingrediënten:
garnalen, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, rijst, saffraandraadjes, scampi, scherpe spaanse peper, tomaat, ui, verse peterselie, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria España:

Amandelschuitjes - carbayones

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, eidooier, eieren, maïzena, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Paprikaomelet - piperrada

Ingrediënten:
eieren, gedroogde ham, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

´Vuile rijst´ - arròz brut

Ingrediënten:
bospaddestoelen, doperwten, duif, haas met lever, knoflook, olijfolie, peper, rijst, spaanse bloedworst, tomaat, varkensribbetjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rijst / wild / gevogelte
Toon alle 237 recepten in dit boek