Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:

Aubergineschotel - tumbet

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Tonijnschotel met slakken

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, courgette, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sherry, slakken, tonijn, ui, verse peterselie, visfond, vleestomaat en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Reuzengarnalen met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, reuzengarnaal, sherryazijn, ui, verse peterselie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Asturische bonenschotel - fabada asturiana

Ingrediënten:
casselerrib, chorizo, gerookt spek, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lacón, laurierblad, olijfolie, peper, saffraandraadjes, spaanse bloedworst, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelige rijst, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Bijgerecht uit Culinaria España:

Salbitxada - saus voor calçots

Ingrediënten:
amandelen, bitxo-peper, knoflook, olijfolie, peper, rode spaanse peper, rode wijnazijn, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijstsoep van de zeeman - Arroz a la marinera

Ingrediënten:
garnalen, inktvisjes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, rijst, saffraandraadjes, scampi, scherpe spaanse peper, tomaat, ui, verse peterselie, visfilet, visresten, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stoofpot uit de Exremadura - caldereta extremeña

Ingrediënten:
azijn, bouillon, gedroogde paprika, gedroogde rode spaanse peper, geitenvlees, knoflook, lamslever, lamsvlees, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:

Vastensoep - caldo de vigilia

Ingrediënten:
azijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, soepgroenten, ui, verse peterselie, verse tijm, visfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 237 recepten in dit boek