Culinaria España
spaanse specialiteiten
We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria España
Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bospaddestoelen, bouillon, gerookt spek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, slakken, ui, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, courgette, heekmoot, olijfolie, peper, pijnboompitten, prei, sherryazijn, tomaat, wortel, zout en zwarte truffel
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, knoflook, laurierblad, olie, peper, prei, saffraandraadjes, stokvis, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, kaneel, knoflook, olie, olijfolie, orujo, paneermeel, peper, sint-jakobsschelp, ui, verse peterselie, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bospaddestoelen, citroensap, criadillas, forellen, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, reuzel, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte truffel
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroen, eieren, frituurolie, knoflook, pijlinktvis en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aardappel, champignon, doperwten, mayonaise, sperziebonen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, brandewijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tomaat, verse peterselie, visfond, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: deeg, groene paprika, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, handappel, heek, knoflook, olijfolie, peper, sidra, ui, venusschelpen, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kikkererwten, knolraapbladeren, rundvlees, schenkel, varkensbuik, varkenskop, vet spek en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, paddestoelen, peper, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, ui, venusschelpen, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, eidooier, eieren, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vet
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / frituur
Ingrediënten: jonge artisjokken, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, peper, serranoham, ui, vleesbouillon, vleestomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, ei, frituurvet, kalfszwezerik, laurierblad, paneermeel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: fruitige olijfolie, rode grapefruit, sinaasappel, sinaasappelsap, verse munt en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: zeeduivel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, eidooier, olijfolie en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 237 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829019644
ISBN10
3829019645