Marion Trutter - Culinaria España

Culinaria España

spaanse specialiteiten

Een boek van Marion Trutter

We hebben 237 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria España, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria España

Een greep uit de 237 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Plaatkoek met sardines - coca amb pinxes

Ingrediënten:
deeg, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, sardines, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Rijst met een korstje - arroz con costra

Ingrediënten:
eieren, gerookte ham, haan, kikkererwten, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, paneermeel, peper, rijst, saffraandraadjes, ui, valenciaanse bloedworst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde duifjes - pichones rellenos

Ingrediënten:
ei, gevogeltebouillon, half-om-halfgehakt, jonge duif, kaneel, knoflook, paneermeel, peper, pijnboompitten, prei, reuzel, sjalot, verse peterselie, vet rookspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Inktvis met ui - sepio con cebolla

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijlinktvissen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gemarineerde (rode) patrijs - perdiz en escabeche

Ingrediënten:
citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Glasaal - angulas

Ingrediënten:
gedroogde spaanse peper, glasaal, knoflook en olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 237 recepten in dit boek