Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik
Keuken: Taiwanees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ei
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout
Soort: sous-vide
Ingrediënten: geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout
Keuken: Roemeens / Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: fleur de sel, gele bieten, gember, goudse geitenkaas, honing, olijfolie, pistachenoten, rijstazijn, rode bieten, sinaasappelschil en venkelgroen
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel
Soort: sous-vide
Ingrediënten: beurre monté, bouillon, cognacsaus en kreeft
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, cayennepeper, currypoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, honing, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, paprikapoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: avocado, coquilles, fleur de sel, mirin, olijfolie, rode yuzu kosho, roze grapefruit, roze grapefruitsap, shisoblaadjes, shoyu, witlof en yuzusap
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout
Keuken: Zuid Amerikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocadocrème, chilipeper, chilisaus, chinese kool, fleur de sel, heilbot, korianderblaadjes, limoen, limoenschil, maistortilla, olijfolie en oregano
Keuken: Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: appelcider met specerijen, appel-kaneelijs, kaneel en koffie-kardamonbitter
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, gele ui, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, peperkorrels, tijm, vleesafsnijsel, vlezige botten, water en wortel
Keuken: Belgisch
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296