Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, cornichons, dille, dragon, mayonaise, sjalot en zure room
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: jeneverbessen, limoen, spuitwater, thais basilicum, tonicsiroop en gin
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: chimichurrisaus, gemalen komijn en vanglap
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide
Ingrediënten: knoflook, koolzaadolie, selderij, tomatenpuree, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, gele ui, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, peperkorrels, tijm, vleesafsnijsel, vlezige botten, water en wortel
Keuken: Belgisch
Soort: soep/bouillon / sous-vide
Ingrediënten: anisette, cranberry's, dragonblad, gember, honing, limoensap, suiker, tijm en venkellikeur
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout
Keuken: Zuid Amerikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, oesterzwam, olijfolie, shiitake, sojasaus en tijm
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelcider, ciderazijn, azijnsaus, ketchup, lichtbruine suiker en rode chilivlokken
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten: agavesiroop, earlgreythee, grapefruitsap, grapefruitschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil en tequila
Soort: sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296