Sous-vide thuis
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sous-vide thuis
Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, komkommer, korianderzaad, rode chilivlokken, suiker, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: cashewnoten, kokosmelk, lichtbruine suiker, limoensap, sjalot, thaise basilicum, thaise groene currypasta, vissaus en winterpompoen
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof
Keuken: Turks
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: garnalen, koriander, limoenrasp, munt, perzische komkommer, rijstvellen, rijstvermicelli, slabladen, srirachasaus, thaise basilicum en vissaus
Keuken: Vietnamees
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum
Soort: sous-vide
Ingrediënten: dille, fleur de sel, olijfolie, venkelpollen, wortels, yoghurt-dilledressing en zonnebloempitten
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: erwtenscheuten, koolzaadolie, misovinaigrette, sesamolie, shichimi tōgarashi, suiker, venkel, water, zalmfilet en zout
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: amandelen, asperges, bladpeterselie, picudo olijfolie en romesco
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water
Soort: sous-vide
Ingrediënten: cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper
Keuken: Japans
Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Ingrediënten: dijonmosterd, fleur de sel, knoflook, lamsracks, olijfolie, panko, peterselie, rozemarijn en tijm
Soort: sous-vide
Ingrediënten: dulche de leche, eidooier, fleur de sel, slagroom, vanillestokje en volle melk
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker
Soort: sous-vide
Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, pure chocolade, slagroom, suiker, vanille-extract en zout
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 118 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789045208299
ISBN10
9045208296