Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Sous-vide thuis

toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten

Een boek van Lisa Q. Fetterman

We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Sous-vide thuis

Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Adobo met varkensribben

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Za'atar

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, lichtbruine suiker, oregano, sesamzaad en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
cacaopoeder, eidooier, honing, koffielikeur, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Chimichurrisaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rode wijnazijn en sjalot

Keuken:
Argentijns
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Appel-kaneelijs

Ingrediënten:
appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Notenpasta-ijs

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, honing, nutella, pindakaas, pistachepasta, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Romesco

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, knoflookconfit, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn en tomatenpuree

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Appogato

Ingrediënten:
appelcider met specerijen, appel-kaneelijs, kaneel en koffie-kardamonbitter

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Marokkaanse lamsgehaktballen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide
Toon alle 118 recepten in dit boek