Sous-vide thuis 
      toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten 
      
      
       
     
      
      We hebben 118 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous-vide thuis , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.
 
     
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
         
    
         
        
        Recepten uit Sous-vide thuis 
        Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, pure chocolade, slagroom, suiker, vanille-extract en zout  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka  
      
        
        
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat  
      
        
        
Soort: sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, koolzaadolie en ei  
      
        
        
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, fleur de sel, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen kurkuma, gember, ghee, kashmiri-chilipoeder, knoflook, korianderblaadjes, limoensap en sjalot  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelcider met specerijen, appel-kaneelijs, kaneel en koffie-kardamonbitter  
      
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper  
      
        
Keuken: Japans 
        Soort: soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker  
      
        
        
Soort: sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout  
      
        
Keuken: Roemeens / Amerikaans 
        Soort: sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bourbon, citroensap, donkere rum, dragon, gember, lichtbruine suiker, peren, steranijspeulen, vanille-ijs, vanillestokje en zout  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades  
      
        
Keuken: Amerikaans 
        Soort: sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengras, gember, kippendijfilet, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, limoensap, rijstazijn, rode thaise chilipeper, sjalot, thaise basilicum en vissaus  
      
        
Keuken: Vietnamees 
        Soort: sous-vide / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bourbon, eidooier, honing, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm  
      
        
        
Soort: sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelen, bladselderij, citroensap, couscous, krenten, olijfolie, sinaasappel, venkel en venkelloof  
      
        
Keuken: Turks 
        Soort: salade / sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bourbon, gember, guajillo-pepers, honing, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, pimentbessen en vanillestokje  
      
        
        
Soort: sous-vide / drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn  
      
        
        
Soort: saus/dressing/jus / sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout  
      
        
        
Soort: sous-vide / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, garnalen, jalapeñopeper, jicama, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie en paprikapoeder  
      
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide 
      
     
   
 
        Toon alle 118 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
     
    
    
        ISBN13 
        9789045208299 
        ISBN10 
        9045208296