Kook met Jamie
wedden dat ik van jou een topkok kan maken!
We hebben 160 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Kook met Jamie
Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, marjolein, venkelknollen, venkelzaad, zeebrasemfilets, zeezout, zongedroogde tomaten in olie en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, salsa verde, tijm, varkensbuik, venkelknol, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, brood, ei, kaneel, marmelade, nootmuskaat, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem, boter, eieren, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, spinazie, tijmblaadjes, truffel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, boter, chianti, kaneelstokje, olijfolie, pancetta, piepkuiken, pijnboompitten, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sinaasappel en zongedroogde tomaten
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, gnocchi, groentebouillon, parmezaanse kaas, rucola, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem en ei
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gedroogde rode spaanse peper, gnocchi, jeneverbes, kaneelstokje, olijfolie, oregano, ossenstaart, parmezaanse kaas, prei, salie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, buffelmozzarella, fontina, macaroni, marjolein, mascarpone, muskaat, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boter, citroen, ei, maanzaad, poedersuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, doperwten, mager rookspek, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelen, boter, knoflook, lamsrack, laurierblaadjes, melk, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: broccoli, citroen, kardemompeulen, komijnzaadjes, olijfolie, venkelzaadjes, yoghurt, zeezout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, coquilles, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peterselie en spinazie
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kipfilet, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pompoen, rode spaanse peper, slagroom, zeezout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovisfilets in olie, citroen, extra vierge olijfolie, paarse broccoli, rozemarijn, zalmfilets, zeezout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, boter, buffelricotta, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, tomaten, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, citroen, gemberwortel, kipfilet, komijn, koriander, kurkuma, olijfolie, paprika, zeezout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Toon alle 160 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580593
ISBN10
9021580594
Andere uitgaven
9789021563565