Kook met Jamie 
      wedden dat ik van jou een topkok kan maken! 
      
      
       
     
      
      We hebben 160 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Kook met Jamie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Dit is Jamie Olivers zevende boek, maar het had eigenlijk zijn eerste moeten zijn. ‘Kook met Jamie’ is namelijk een moderne klassieker met daarin alles wat een thuiskok zou moeten weten. Het is een ware kookbijbel. Alles is zo opgeschreven en vormgegeven dat je tijdens het lezen kunt doorgaan met koken. Het boek geeft behalve een enorm repertoire aan klassieke recepten, ook uitgebreide achtergrondinformatie over produkten, technieken en vaardigheden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapfoto’s.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Kook met Jamie 
        Een greep uit de 160 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bruin krabvlees, citroen, gedroogde spaanse peper, muskaatnoot, venkeltopjes, venkelzaad, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, boter, buffelricotta, extra vierge olijfolie, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, tomaten, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper 
        
        
Soort: pasta/noodles / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruin krabvlees, citroen, extra vierge olijfolie, groene asperges, linguine, rode spaanse peper, venkelknol, venkelzaad, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilets, bacon, brood, citroen, eieren, mayonaise, peterselie, tuinkers, witte wijn, zout en zwarte peper 
        
        
Soort: salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
    1 notitie 
   
  
  
    
        Ingrediënten: boter, olijfolie, savooiekool, worcestershiresaus, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, citroen, granaatappel, kaneel, lamsoor, mandarijn, munt, olijfolie, pistachenootjes, rozemarijn, tamme eend, zeezout, zure kersen en zwarte peper 
        
        
Soort: salade / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: allspice, bloem, boter, citroen, gedroogde gist, kaneel, nootmuskaat, sinaasappel, suiker, vanillestokje, volle melk en zonnebloemolie 
        
        
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, sinaasappelsap, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado's, brandy, cayennepeper, citroen, garnalen, little gem, mayonaise, olijfolie, sla, tomatenketchup, tuinkers, witbrood, worcestersaus, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: risotto / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, munt, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroen, doperwten, mager rookspek, olijfolie, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouillon, knoflook, olijfolie, tijm, ui, varkensschouder, venkelknollen, venkelzaad, witte wijn, wortel en zeezout 
        
        
Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, bloem, chianti, gedroogde porcini, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, pruimtomaten in blik, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, wortel, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eiwitten, suiker en zout 
        
        
Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelen, citroen, rozemarijn en zeezout 
        
        
Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vlees / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, citroen, kaneel, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, rode spaanse peper, rode ui, tomaat in blik, tonijn in blik, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardbeien, aardbeienjam, boter, citroen, ei, fijne tafelsuiker, slagroom, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel 
        
        
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 160 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789021580593 
        ISBN10 
        9021580594 
        Andere uitgaven 
        
          
9789021563565