We hebben 36 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Mas is meer , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur. 
   
  
    - meer dan 6 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Mas is meer 
        Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana 
        
Keuken: Aziatisch / Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, water, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, steranijs, suiker, tijm, venkelsap en zout 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amontillado sherry, citroenzuur, gelatine, glucose, palatinose, pectine, sherryazijn en suiker 
        
Keuken: Frans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroengras, dashiazijn, djeroek poeroet, galanga, gedroogde chilipeper, gember, gembersiroop, kuzuzetmeel, lichte sojasaus, limoenrasp, mirin, sinaasappelsiroop en tamari 
        
Keuken: Aziatisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout 
        
Keuken: Duits 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bonenkruid, druivenpitolie, lavaszout, snijbonen en witte peper 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad 
        
Keuken: Belgisch 
        Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dillesap, gelatine, glucosepoeder, glycerine, limoensap, spinaziesap, suiker en venkelsap 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, duivenbloed, eidooier, eiwit, reuzel, rodewijnazijn, speltbloem, suiker, trisol en zout 
        
Keuken: Internationaal 
        
      
     
   
 
  
  
  
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gelatine, griekse yoghurt, komkommersap, limoensap, limoenzest, peper, room en zout 
        
Keuken: Grieks / Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water 
        
        
Soort: bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose 
        
Keuken: Belgisch 
        Soort: ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gelatine, inktvisinkt, kippenbouillon, knoflook, peper, zout en zwarte bonensaus 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderijsap, frituurolie, gelatine, knolselderij, knolselderijsap, selderijzout en ui 
        
Keuken: Internationaal 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom 
        
Keuken: Japans 
        Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: briochebrood, citroen, citroenrasp, kervel, knoflookolie, peterselie en zout 
        
Keuken: Belgisch 
        
      
     
   
 
        Toon alle 36 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789020996784 
        ISBN10 
        9020996789 
        Andere uitgaven 
        
          
9789401403856