Honey & co
ons eten uit het Midden-Oosten
We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Honey & co , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vertaald
Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake. Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Honey & co
Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gemalen kardemompeulen, groene chilipeper, knoflook, koriander, olijfolie, tomaat en zout
Keuken: Midden-Oosten
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, citroensap, kabeljauwkuit, kappertjes, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, pruimtomaat, sardines, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: stoofgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroensap, knoflook, libanese komkommer, radijs, rode paprika, tomaat, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipepers, suiker, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, koffiedik, theezakje, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, groene paprika, groene peper, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, pruimtomaten, rode paprika, rode peper, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, knolselderij, olijfolie, tijm, yoghurt en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, dille, libanese komkommer, munt, olijfolie, rode druiven, yoghurt, zeebrasem, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gedroogde zure kersen, harde bloem, kaneelstokje, kersen, kikkererwten, knoflook, lamsschenkel, munt, steranijs, ui, water, zoete kruidenmix, zout en zure kersenjam
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: babyspinazie, ingemaakte artisjokken, kaskavalkaas, lamsoor, pijnboompitten, rode ui, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: kruidnagel, laurierblad, raapjes, rode biet, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: courgette, knoflook, munt, olijfolie, water, yoghurt en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, garnalen, olijfolie, rode peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: belegen cheddarkaas, bosui, boter, feta, melk, nigellazaad, patentbloem, zout en zure room
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chilipeper, gerookt paprikapoeder, granaatappelmelasse, knoflook, olijfolie, pruimtomaat, rode paprika, rode ui, walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: banaansjalot, basmatirijst, bloem, boter, citroensap, libanese komkommer, linzen, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige frituurolie, tahin, tomaat, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, gemalen komijn, geweekte kikkererwten, groene peper, kardemompeulen, kikkererwtenmeel, knoflook, koriander, peterselie, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Toon alle 121 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558066
ISBN10
9021558068
Andere uitgaven
9789021558073