We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: bacon, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, verse peterselie, witte ui, zout en zuring
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, knolselderij, meiraapje, peper, pimentbessen en ui
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, knoflook, lamsschouder, olijfolie, tomaat, witte wijn, zilverui, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / rundvlees
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, marc de provence, pens, prei, provençaalse kruiden, sinaasappelschil, tomaat, ui, varkenspoot, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, bouillon, lamsschouder, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: marinade / vis
Ingrediënten: bouquet garni, dikke lende, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Ingrediënten: ansjovis op zout, brousse kaas, kip, olijfolie, peper, ricotta, sjalot, verse peterselie, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bloem, braadkip, droge witte wijn, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, verse basilicum, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovis op zout, grof zout, knoflook, olijfolie, onglet, peper, vanglap en verse peterselie
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: doyenne du comice peer, gele perziken, pijpkaneel, rode wijn, sinaasappelschil, suiker en williamsperen
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse dragon, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, kropsla, lente-ui, olijfolie, verse doperwten, verse peterselie, verse tijm, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: aardbei, framboos, gele perziken, groene amandelen, jonge rode wijn, kersen, suiker, williamsperen en witte perzik
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / fruit / veganistisch / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815