We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: courgettebloem, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse sardines, witte ui, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: broodkruim, brousse kaas, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, ricotta, spinazie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, verse peterselie, witte ui, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees / groente
Ingrediënten: fijne vermicelli, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: marinade / vis
Ingrediënten: arachideolie, broodkruim, citroen, ei, maïsolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tapenade, varkensoesters en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gele perziken, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pekelspek, ui, verse witte bonen, verse worst, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / worst
Ingrediënten: bloem, kappertjes, knoflook, olijfolie, persillade, port, prei, provencaalse kruidenazijn, ui, versgemalen zwarte peper, vin cuit, water en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boter, braadvocht, meiraapje, oud brood, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomatensaus, water, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees / rundvlees
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, prei, rogvleugel, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkelstengel, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, witvis, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815