R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsschenkel uit de oven - béquets au four

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Orgaanvleesspiezen - brochettes d'abats

Ingrediënten:
grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / orgaanvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde eend met olijven - canard farci aux olives

Ingrediënten:
bouillon, broodkruim, brousse kaas, citroen, eend, eendenorganen, ei, gepekelde groene olijven, grof zout, knoflook, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, oreganobloesem, peper, ricotta, snijbietblad, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Saffraan-aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Linzensoep - soupe de lentilles à la niçoise

Ingrediënten:
bouquet garni, groene linzen, knoflook, lentilles vertes, linzen, olijfolie, prei, snijbiet, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsvleesblanquette - blanquette d'agneau

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Snijbiet met ansjovissaus - côtes de blette à l'anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde witlof - endives braisées

Ingrediënten:
boter, citroensap, prosciutto, rauwe ham, slagroom en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Tonijn chartreuse - thon à la chartreuse

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroen, droge witte wijn, kropsla, laurierblad, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse tonijn, wortel, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Tomaten-aardappelschotel - charlotte de tomates

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse dragon, verse tijm en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Provençaalse custard - tian de lait

Ingrediënten:
bruine rum, ei, kristalsuiker en melk

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees-aardappelstoofpot - boeuf à la gardiane

Ingrediënten:
bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoorde lamsbout met knoflook - gigot à la cavaillonnaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Alle recepten van R. Olney