R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Champignons durand - champignons à la bérigoule

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde daurade met krabsaus - daurade farcie à la sanaryenne

Ingrediënten:
champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Eenogige bouillabaisse - bouillabaisse borgne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, sinaasappelschil, takje venkel, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Moestuinsoep - hourtête

Ingrediënten:
bouillon, eierdooier, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, snijbiet, spinazie, ui, verse bladselderij, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Zeepaling in rode wijn - catigot à la camarguaise

Ingrediënten:
bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Courgette met rijst uit de oven - tian de courgettes

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, ei, langkorrelige rijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse marjolein en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met rijstvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, langkorrelige rijst, marc de provence, olijfolie, persillade, ui, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Witte-bonenbrandade - brandade de haricots

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, croutons, gedroogde witte bonen, melk, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
peulvruchten / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Courgette met groenten - tian de courgettes aux herbes

Ingrediënten:
bacon, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, verse peterselie, witte ui, zout en zuring

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:

Mosselen à la marinière basisrecept

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers

Ingrediënten:
ansjovis op zout, augurk, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, provençaalse kruiden, rundervoorschenkel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spinazieknoedels - caillettes gavottes

Ingrediënten:
bloem, boter, brousse kaas, ei, knoflook, parmezaanse kaas, persillade, ricotta, spinazie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse rivierkreeftjes - écrevisses à la provençale

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, rivierkreeftjes, tomatensaus, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Alle recepten van R. Olney