Wild
het beste scharrelvlees komt van de jager
We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wild , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na hun boek ‘De Oosterscheldekreeft’ begeven auteur Ronald Timmermans en fotograaf Remko Kraaijeveld zich in op het terrein van de jacht en het wild.Het hele jaar door is wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. ‘Wild’ gaat over pure smaak en waarom wild het waard is om gegeten te worden. Uiteraard verdient het een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding. In dit boek ligt jarenlange kennis, vergaard door chefs, jagers en poeliers, besloten en krijg je antwoord op alle vragen. Lees, kook en laat je verwonderen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wild
Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: marinade voor rood wild, peper, wild zwijnbout en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, boter, jeneverbes, knoflook, marjolein, melk, morielje, nootmuskaat, olijfolie, peper, reerug, room, tijm en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: boter, champignon, demi-glace, dragon, droge witte wijn, kervel, olie, peper, peterselie, sjalot, tomaat en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, piment, prei, rode wijn, ui, wijnazijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ganzepoten, gevogeltebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, piment, rozemarijn, tijm, wildkruiden, witte wijn en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: karkas van duif, karkas van gevogelte, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, winterwortel en zout
Soort: soep/bouillon / wild / gevogelte
Ingrediënten: boekweitmeel, boter, paddestoelen, peper, rietsuiker, rozijnen, spekblokjes, water, wilde bramen, wildfond, wildkruiden, wild zwijnsvlees en zout
Soort: wild
Ingrediënten: boter, citroensap, gevogelteglace, peper, slagroom, suiker, witlof en zout
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, madeira en wildfond
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: aardappel, boter, fazant, ganzenvet, gerookte casselerrib, goudreinet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, reuzel, rode peperkorrels, rode ui, rookworst, speklappen, wildbouillon, witte wijn, zuurkool, zuurkoolspek en zwarte peperkorrels
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, cranberries, eendenborst, goudreinet, jeneverbes, koekkruiden, lichtbruine suiker, peper, rode kool, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, kokkels, peentjes, peper, peterselie, piri-piri, reuzel, rode peper, spek, venusschelp, wild zwijn, witte wijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / wild
Ingrediënten: bramen, klei, peper, wilde eend en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: jonge duif, olijfolie, peper, roomboter en zeezout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: gember, gin, kaneelstokje, kruidnagel, sleedoornbessen, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappel, bloem, bloemendaalse kool, boter, briochebrood, buikspek, calvados, crème fraîche, eau de vie, ei, gemberpoeder, hazenbloed, hazenbout, hazenvlees, jenever, kaneel, karkas van haas, knoflook, kruidnagel, laurier, majoraan, nitrietzout, olijfolie, peterselie, rode peperkorrels, roggemeel, room, boter, tijm, ui, varkensdarm, wildfond, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: wild
Ingrediënten: citroensap, knoflook, paprika, sojasaus, spek, tijm, wild zwijnsvlees en zonnebloemolie
Soort: barbecue/grill / wild
Toon alle 46 recepten in dit boek