P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Tong met ei

Ingrediënten:
ei, garum, gedroogde oregano, lavas, olijfolie, peperkorrels, tongfilet en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Overdadige eiertaart

Ingrediënten:
asafoetida, bleekselderij, bouillon, ei, gedroogde kwal, ei, kabeljauwfilet, kalfshersenen, kippenlevertjes, kippenpoten, knoflook, koolbladeren, lavas, lucaanse worstjes, maluwe, meikaas, notensla, oesters, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, prei, selderijblad, selderijzaad, sla, snijbietspruiten, tarentijnse saus, varkensworstjes, verse schapenkaas, volle schapenmelk, zeeegels en zwartmoeskervelknoppen

Keuken:
Romeins
Soort:
eieren, kaas en zuivel / hartige taart
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Uier

Ingrediënten:
bechamelsaus, garum, groente, kruiden, lavas, olijfolie, passum, peper, runderuier en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / rundvlees / bouillon
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Lucaanse worstjes

Ingrediënten:
bonenkruid, garum, gedroogde kruiden, komijn, laurier, laurierbes, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, spekvet, varkensgehakt, wijnruit en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevogelte in pasteikorst

Ingrediënten:
boter, kruiden, olijfolie, pasteideeg, peper, reuzel, spekvet, vogel en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hersenpaté

Ingrediënten:
ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, kalfshersenen, lavas, peperkorrels, saus bij hersenpaté en schapenhersens

Keuken:
Romeins
Soort:
orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / nagerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Notentaartje

Ingrediënten:
amandelen, ei, garum, honing, peper, pijnboompitten, pistaches, rode wijn, schapenmelk, walnoten en zout

Keuken:
Romeins
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Flamingo of papagaai

Ingrediënten:
amulum, azijn, dadel, defrutum, dille, flamingo, komijn, kooknat, koriander, laserwortel, munt, papagaai, peper, prei, water en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte