P. Faas

We hebben 7 boeken van P. Faas waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Faas? Registreren is gratis!

Boeken van P. Faas

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Faas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Leverworstjes

Ingrediënten:
garum, laurier, olijfolie, pekel, peper, varkenslever, varkensnet en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / worst / rookmot
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevuld speenvarken

Ingrediënten:
dadels, ei, garum, gedroogde bloembollen, honing, houtsnip, kaasjeskruid, kip, koriander, lijster, lucaanse worstjes, olie, ontbeend speenvarken, passum, peper, peperkorrels, pijnboompitten, prei, rode biet, selderij, slakken, spruitjes, varkenworstjes en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Uier

Ingrediënten:
bechamelsaus, garum, groente, kruiden, lavas, olijfolie, passum, peper, runderuier en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / rundvlees / bouillon
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Placenta

Ingrediënten:
honing, laurierbladeren, olijfolie, speltgort, tarwemeel en verse schapenkaas

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Vijgenlever

Ingrediënten:
kalfslever, laurierbes, lavas, peper, pepergarum, varkensnet en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / orgaanvlees
Alle recepten van P. Faas