Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met rundvlees en beenmerg

Ingrediënten:
augurk, beenmerg, briochebroodjes, broodkruimels, ei, extra vergine olijfolie, gruyère, knoflook, oreganoblaadjes, rundergehakt, sjalot, tomatenpuree, ui en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / avondmaal uit Spuntino:

Calamari, kikkererwten en inktvisinkt

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bleekselderij, calamari, chiliflakes, citroen, extra vergine olijfolie, inktvisinkt, kikkererwten, knoflook, lente-ui, passata, peper, pruimtomaten, rode wijn, rozemarijn, rucola, ui, wittewijnazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met stracchino, aardappel & rozemarijn

Ingrediënten:
bloemige aardappel, extra vierge-olijfolie, mozzarella, pizzadeeg, rozemarijn, stracchino en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Kip met cornflakes

Ingrediënten:
bloem, cornflakes, dijonmosterd, ei, kerriepoeder, kippendijen, paprikapoeder, peper, tafelsuiker, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovis op olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, peper, rodewijnazijn, tabasco, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Cake van bloedsinaasappels & campari

Ingrediënten:
amandelmeel, bloedsinaasappel, boter, campari, ei, griekse yoghurt, harde tarwegriesmeel en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:

Crostini met eendenlever en uienjam

Ingrediënten:
boter, ciabatta, donkerbruine basterdsuiker, eendenlevers, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, port, rode ui, rodewijnazijn, salie, sherry-azijn en ui

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Cavolo nero, chocchi & pecorino romano

Ingrediënten:
aardappel, bintje, cavolo nero, desiree, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Makreel met gerookte amandelen, radijs en munt

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gerookte amandelen, makreel, munt, peper, peterselie, radijs, sjalot, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Old-fashioned

Ingrediënten:
amarenakersen, angosturabitter, bourbon, sinaasappelbitter, sinaasappelschil en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Inktvis, limabonen en inkt

Ingrediënten:
bleekselderij, chiliflakes, citroen, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, inktvisinkt, knoflook, limabonen, peper, peterselie, prei, tomaat uit blik, ui, venkel, zeekat en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Schotel met koude vleeswaren

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, brood, buffelmozzarella, coppa, cotto, extra vierge-olijfolie, grove mosterd, parmaham, tasty tom tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met rucola-walnotenpesto

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, rucola, stokbrood, walnoten en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met sardèle in saór

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, stokbrood, tipo 00-bloem, ui, wittewijnazijn, zout en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Grissini, ingelegde radicchio & salami

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, grissini, jeneverbes, radicchio, salami, witte wijn en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Venkel, radijs & munt met ricotta

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, munt, radijs, ricotta, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met makreel

Ingrediënten:
briochebroodjes, broodkruimels, chiliflakes, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, ei, knoflook, makreelfilet, mierikswortel, munt, rodekool, tafelsuiker, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van Russell Norman