Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoekroketjes

Ingrediënten:
bloem, ei, jong belegen kaas, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, tahoe, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Asperges met foelie

Ingrediënten:
boter, ei, foelie, nootmuskaat, suiker, verse peterselie, witte asperge, zout en zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Stiltonflan met walnoten en port

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, ei, melk, rode port, stilton, walnoten, witbrood, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pesto-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoe in bierdeeg

Ingrediënten:
bier, bloem, crème fraîche, dille, droge witte wijn, frituurolie, grove mosterd, ketjap manis, peper, prei, tahoe, vloeibare honing en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam