Duivenborst met Leidse stamppot en laurierjus

Je vindt dit recept op pagina 44 in delicious. magazine - 2009-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Broodje vliegende steak - kleverige uien - mosterd - hüttenkäse

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Duiven met cognac - pichones al coñac

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Duiven met citroen - piccioni all'agro

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!