barbecue/grill

Zoek naar barbecue/grill in jouw eigen kookboeken

Barbecue/Grill koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pollo alla diavola: pittige gegrilde kip

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, kip, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Souvlaki: lamsspiesen met brood, tzatziki, tomaten en zoetzuur

Ingrediënten:
augurk, bloem, citroen, extra vierge olijfolie, gist, groene chilipepers, ontbeende lamsschouder, oregano, paprikapoeder, tomaat, tzatziki en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde perzissalade

Ingrediënten:
basilcum, citroenpesto, munt, olijfolie, parmaham, peper en zout, perziken, pijnboompitten, rucolamelange en zomergerecht

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Makrele mit Zedrat-Zitrone - Makreel met cedercitroen

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Birmese gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen rundgehakt, gember, koriander, lamsgehakt, munt, peper, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tonijn van de grill

Ingrediënten:
albacore-tonijn en red-eye mayonaise

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Paul's pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ketjap manis, sambal badjak en surinaamse pindakaas

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Satésaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, kokosmelk, pindakaas, rode ui, spaanse peper, tamarindepasta en thaise vissaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, olijfolie en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Zeeduivel kotelet

Ingrediënten:
salsa romesco en zeeduivel

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Gamba's, kwartels en lamskoteletten van de barbecue

Ingrediënten:
gehalveerde kwartels, grote gambas met kop, lamskoteletten en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Beer can chicken

Ingrediënten:
boerderijkip, bruin bier, citroen, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, laurier, peper, peperkorrels, rozemarijn, stout, suiker, tijm, water en zout

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gegrilde gehaktballetjes uit Syrie en Libanon

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, doorregen rundgehakt, lamsgehakt, peper, sumak, ui en zout

Keuken:
Libanees / Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, doorregen rundgehakt, knoflook, komijn, koriander, lamsgehakt, munt, paprikapoeder, peper, ui en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:

Garnalen met koriander en limoen

Ingrediënten:
gemberwortel, garnaal, knoflook, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, limoensap, olijfolie, plantaardige olie, serehstengel en suiker

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Minimaïsspiesjes met muntdip

Ingrediënten:
milde indiase currypasta, minimaïs, munt en tzatziki

Keuken:
Grieks / Indiaas
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Kiwicocktail

Ingrediënten:
ijsblokjes, kiwi, poedersuiker en wodka

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Indonesische ketjapmarinade

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, ketjap manis, knoflook, marinade en sambal oelek

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Gebakken knoflookmarinade

Ingrediënten:
knoflook, marinade, olijfolie, rode peper en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Varkenshaasjes in pittige oosterse marinade

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, knoflook, limoenrasp, limoensap, olie, rode peper, tamarindepasta en varkenshaasjes

Keuken:
Oosters
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Geroosterd lam aan het spit

Ingrediënten:
gepekeld lam en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Bavette, gemarineerd

Ingrediënten:
ahornsiroop, kiwi, mirin, runderbavette en sojasaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Entrecôte

Ingrediënten:
entrecote en zonnebloemolie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Fazant

Ingrediënten:
boter, fazant en kippenbouillon

Soort:
barbecue/grill