Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Rote-Bete-Radicchio-Salat mit Ziegenkäse / Rode bieten en radicchio salade met geitenkaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / saus/dressing/jus / vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Artischokkensalat mit Himbeervinaigrette - Artisjokkensalade met frambozenvinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Krauterbutter - Kruidenboter

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Bijgerecht uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Pfefferbutter - Peperboter

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Eibrot mit Remoulade - Brood met ei en remoulade

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / eieren, kaas en zuivel / saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Filodeegtaart met quinoa met gekarameliseerde ui

Ingrediënten:
boter, filodeeg, olijfolie en quinoa met gekarameliseerde ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren met paprika

Ingrediënten:
ei en paprika

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte broccoli met shiitake

Ingrediënten:
broccoli, druivenpitolie, gedroogde shiitake, gember, inweekvocht van gedroogde shiitake, knoflook, maïsolie, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Haring met tomaat en venkel

Ingrediënten:
azijn, basilicum, haringfilet, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, ui, venkel, vis en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Maissalade met tomaat, feta en munt

Ingrediënten:
feta, maïskorrels, munt, olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bieten met pistacheboter

Ingrediënten:
bieten, druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Ontbijt / lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Roerei

Ingrediënten:
boter, ei, kruiden, peper, room, truffel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Rote-Bete-Sauce - Rode bietensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / saus / groente
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Kräutersauce - Kruidensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / saus / kruiden
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Rehfond - Reefond

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / wild / bouillon
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Hühnerbrühe - Kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken of gefrituurde kaas met paddenstoelenketchup

Ingrediënten:
kaas, kaas en paddenstoelenketchup

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gevulde eieren met pesto

Ingrediënten:
cayennepeper, dijonmosterd, ei, mayonaise, paprikapoeder, pesto en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met augurk

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kruidenvinaigrette

Ingrediënten:
honingazijn, limoensap, olijfolie, peper, suiker, verse gemengde kruiden, witte ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vinaigrette