Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Kerstomaat met parmezaanse kaas onder de grill

Ingrediënten:
basilicum, dragon, kerstomaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Alcoholvrije roomcocktail

Ingrediënten:
frambozensap, mineraalwater, room en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Bananenlimonade

Ingrediënten:
banaan, mineraalwater, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel en preisoep met wortel of kool

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Appelsaus met gember

Ingrediënten:
appel, gember, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

11 koude boteringredienten

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, dille, dragon, gemberwortel, groene olijven, kappertjes, kervel, knoflook, koriander, lente ui, limoenrasp, paprikapoeder, peer, peper, perzik, peterselie, pruim, rozemarijn, salie, sojasaus, tijm, wasabipoeder, zout en zwarte olijven

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tropische wortelgroente

Ingrediënten:
bloem, boter, cassave, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, groene olijvenmojo, malanga, misosaus met noten, paneermeel, salsa roja, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Aardbeienlimonade

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, melk, mineraalwater en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

White lady

Ingrediënten:
citroensap, cointreau en gin

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.

Recept uit Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen.:

Selleriepüree - Selderijpuree

Ingrediënten:
groente

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met pesto, kruidenpasta of -saus

Ingrediënten:
boter, kruidenpasta, kruidensaus, kruimige aardappel, melk, pesto, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren met tortilla

Ingrediënten:
ei en tortilla

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde aubergine met eenvoudige misodip

Ingrediënten:
aubergine, eenvoudige misodipsaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, koriander, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Rauwkost voor de winter

Ingrediënten:
appel, citroensap, kwark, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijknol, suiker, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Pikanterie

Ingrediënten:
citroensap, gin, ijs, mierikswortel, paprikapoeder, peer, suiker en tomatenketchup

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Citroenlimonade

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, thee en thee

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eierflip

Ingrediënten:
citroensap, curacao triple sec, droge witte vermouth, eidooier, gin, kaneel en poedersuker, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

La casa azul

Ingrediënten:
aqua di cedro, creme de violette, lavendelsiroop, limoen en tequila casa dragones blanco

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Kooktechnieken:

Appelmoes

Ingrediënten:
appel, boter, calvados, citroenrasp, citroensap en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Peulvruchten koken, zonder voorweken

Ingrediënten:
gedroogde bonen, gedroogde peulvruchten, spliterwten, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde vijgen

Ingrediënten:
aromatische olie, balsamicosiroop, boter, bruine boter, garam masala, inmaakkruiden, kruidenolie, olie, pesto, portmosterd en vijgen

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool met boter

Ingrediënten:
boter en groene kool

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenboter, kruidenmengsel, specerijenolie, zoete aardappel en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met spinazie

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch