Canadees

Zoek naar Canadees in jouw eigen kookboeken

Canadees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch uit Liever lokaal:

Canadese 'ploye'

Ingrediënten:
bakpoeder, boekweitmeel, boter, olie, tarwebloem en zeezout

Keuken:
Canadees / Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Habitant pea soup - Erwtensoep

Ingrediënten:
bacon, bonenkruid, gele spliterwten, peper, peterselie, rauwe ham, selderijblad, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Canadees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Canadese toast

Ingrediënten:
ei, gerookte zalm, brood, mierikswortelboter en peterselie

Keuken:
Canadees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Dit is een leeg item. Moet door administrator worden verwijder

Keuken:
Canadees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Warm potatosalad - Warme aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bleekselderij, ciderazijn, mosterd, ontbijtspek, peper, peterselie, selderijzaad, spekvet, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Canadees
Soort:
salade
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gré des Champs kaas met parelhoen, schorseneren en hazelnoot

Ingrediënten:
hazelnoot, kaas, parelhoen en schorseneren

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Rustieke taart

Ingrediënten:
karamelsaus, sorbetquenelle en taart met fruit van het seizoen

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Pétoncle

Ingrediënten:
petoncles

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis