Koken voor twee
Een boek van
We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
REBO productions
redactie Ans Smink
jaar 1989
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken voor twee
Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouillon, kalfsborst, olie, peper, room, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: asperge, bloem, boter, bouillon, champignon, erwten, kipfilet, verse peterselie, witte peper en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: augurk, avocado, citroensap, ei, olie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijnazijn en zout
Soort: salade
Ingrediënten: bladerdeeg, eierdooier, gekookte worst, kool en kummel
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cayennepeper, ei, kappertjes, rijst, tabasco, ui, witte peper en zout
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets uit blik, citroensap, knoflook, olijfolie, stokbrood, tomatenpuree, verse peterselie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: braadjus, mild paprikapoeder, peper, prei, rode wijn, rundvlees, selderie, ui, vet, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, knolselderij, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, olie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, forelfilet, peper, room, ui, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse lavas, verse peterselie, viskruiden, witte wijn en zout
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: braadboter, cantharel, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, peper, room, ui, verse rozemarijn, witte wijn en zout
Soort: wild
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, dragon, ijsbergsla, mayonaise, peper, tomatenketchup, ui, zout en zure room
Keuken: Europees
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, emmentaler, frituurvet, melk, mosterd, nootmuskaat, sla en zout
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bonenkruid, boter, lamskotelet, olie, sperziebonen, water, witte peper en zout
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: boerenbrood, boter, goudse kaas, paprikapoeder, peer, peper, raclettekaas, tilsiter kaas en witte wijn
Keuken: Zwitsers
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: braadboter, braadjus, brood, eierdooier, groene paprika, kalfsgehakt, melk, paprikapoeder, rode paprika en witte wijn
Soort: vlees
Ingrediënten: courgette, lamsvlees, lamsvleeskruiden, olijfolie, paprika, peper, provençaalse kruiden, rode wijn en ui
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: ei, gele paprika, gevulde groene olijven, ham, komkommer, macaroni, olie, scherpe mosterd, tomaat, ui en wittewijnazijn
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Toon alle 90 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036603058
ISBN10
9036603056