Koken voor twee
Een boek van
We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
REBO productions
redactie Ans Smink
jaar 1989
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken voor twee
Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: augurk, boter, cognac, ei, ganzeleverpaté, knoflook, lamskotelet, sjalot, tomatenpuree, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, eierdooier, kaas, peper, room, spaghetti, spekblokjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aardbei, banaan, citroensap, kiwi, mango, maraskijn, pistachenoten en suiker
Soort: salade / fruit
Ingrediënten: bouillon, citroensap, dragon, inktvis, knoflook, mosselen, olie, rijst, scampi, ui en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: azijn, boter, champignon, olie, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatenketchup, verse peterselie, witte asperge uit blik en zout
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: boter, kerrie, lamsfilet, lamslendelapje, mangochutney, olie, slagroom, suiker, ui, vleesbouillon, witte peper, zout en zure appel
Soort: vlees
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, gedroogde abrikoos, melk, olie, rijst, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout
Soort: rijst
Ingrediënten: courgette, lamsvlees, lamsvleeskruiden, olijfolie, paprika, peper, provençaalse kruiden, rode wijn en ui
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bakvet, braadjus, kruidnagel, laurierblad, mosterd, ontbijtspek, peper, rode wijn, runderlapje, ui, zoetzure augurk en zout
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room
Soort: stoofgerecht / vlees / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, ei, ham, peper, ui, verse peterselie en zout
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cayennepeper, ei, kappertjes, rijst, tabasco, ui, witte peper en zout
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: baarsfilet, boter, peper, sjalot, verse peterselie, viskruiden, witte wijn en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: boter, bouillon, diepvriesgroenten, kaas, parmezaanse kaas en ui
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, braadboter, camembert, cantharel, citroensap, kalfsfilet, paprikapoeder, peper en zout
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, gele paprika, gevulde groene olijven, ham, komkommer, macaroni, olie, scherpe mosterd, tomaat, ui en wittewijnazijn
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gemalen hazelnoten, reemedaillon, verse peterselie, witte peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: azijn, boterham, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen amandelen, knoflook, komkommer, witte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 90 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036603058
ISBN10
9036603056