Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Koken met Sylvia Witteman

het bearnaisesyndroom & De maillardreactie

Een boek van Sylvia Witteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Vliegtuigbroodje 3

Ingrediënten:
knoflook, kousenband, pindakaas, sambal, sperziebonen, stokbrood en ui

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Schoollunch

Ingrediënten:
avocado, mayonaise, rode ui, spek, tomaten, tuinkers en volkorenbroodjes

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Stamppot

Ingrediënten:
kruimige aardappels, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rucola en schouderkarbonades

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian wedding soup

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, ei, escarole, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, knoflook, marsala, oregano, orzo, oud witbrood, parmezaanse kaas, peterselie, ui en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Dragon-eiersalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, mayonaise, waterkers en zuurdesembrood

Soort:
salade / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pernil

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, limoensap, olijfolie, sinaasappelsap, varkensschouder, zout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans / Puertoricaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appel-amandelcake

Ingrediënten:
amandelspijs, boter, citroenrasp, citroensap, ei, amandel, goudreinetten, koek, poedersuiker, witte basterdsuiker, witte wijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardbeientaartjes

Ingrediënten:
aardbeien, amandelen, ei, poedersuiker, roomboter, roomboterbladerdeeg en tafelsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gehaktballen

Ingrediënten:
beschuiten, citroenrasp, ei, half-om-halfgehakt, kruidenbouillonpoeder, melk, parmezaanse kaas, peper, ui en zaanse mosterd

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip in sojasaus

Ingrediënten:
gember, japanse sojasaus, kaneelstokje, kip, knoflook, lichte sojasaus, rietsuiker, sesamolie, sherry, sinaasappelschil en steranijspeulen

Keuken:
Oosters
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Spaghetti met mosselen

Ingrediënten:
kappertjes, knoflook, mosselen, olijfolie, olijven, peterselie, rode peper, spaghetti, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, pompoen, rode peper, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian sausage

Ingrediënten:
chilipepervlokken, knoflook, mild paprikapoeder, oregano, rode wijnazijn, suiker, varkensgehakt, venkelzaad, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamspootjes met linzen variatie

Ingrediënten:
bouillonpoeder, gember, kaneel, knoflook, lamspoot, lamsschenkel, lamsschouder, olijfolie, peterselie, rode linzen, rozemarijn, sinaasappelschil, sojasaus en ui

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Garnalensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, droge sherry, gamba's, grijze garnalen, slagroom en visbouillon

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren