Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Koken met Sylvia Witteman

het bearnaisesyndroom & De maillardreactie

Een boek van Sylvia Witteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip in sojasaus

Ingrediënten:
gember, japanse sojasaus, kaneelstokje, kip, knoflook, lichte sojasaus, rietsuiker, sesamolie, sherry, sinaasappelschil en steranijspeulen

Keuken:
Oosters
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Tortellinisoep met kaas

Ingrediënten:
kaaskorst van parmezaanse kaas, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, spinazie en tortellini

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Groentebarbecue

Ingrediënten:
ansjovis, courgette, knoflook, olijfolie, paprika, tomaten, ui en wijnazijn

Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ajam paneki

Ingrediënten:
citroen, daon salam, djeroek poeroet, gember, kemirinoten, kip, knoflook, kokosmelk, sambal oelek, sereh, trassi, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Cheesecake

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, bramen, ei, fijne tafelsuiker, frambozen, melk, roomkaas, vanille-extract, vanillesuiker, volkorenbiscuitjes en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, citroenschil, daoen salam, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, sambal oelek, sereh, seroendeng, sperziebonen, tomaten, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Amuse / diner / lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Crostini di fegatini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, kappertjes, kippenlever, knoflook, marsala, olijfolie, oud stokbrood, salie en vin santo

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Pikant roerbakhapje

Ingrediënten:
bakpoeder, bieflap, biefstuk, droge sherry, gember, groene paprika, knoflook, lente-ui, lichte chinese sojasaus, maïzena, suiker, uien, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees