C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Van piepers tot pasta

Een boek van C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van piepers tot pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Heerlijk ouderwets

- 4 maanden geleden door geplaatst .

Piepers langer mee laten koken of voorkoken

- meer dan een jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Van piepers tot pasta

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Romige paprikasoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, croutons, droge witte wijn, gele paprika, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurierblad, rode paprika, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, doorregen runderlappen, groene paprika, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, rode wijn, spekreepjes, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, vastkokende aardappel en vleesbouillon

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, tomaat, ui, vleesfond en wortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Nasi goreng

Ingrediënten:
boemboe nasi goreng, boter, droogkokende rijst, ketjap manis, knoflook, nasivlees, prei, sambal goreng, selderij, ui en winterwortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Sjaslieks op de barbecue

Ingrediënten:
boter, champignon, groene paprika, hamlappen, knoflook, milde paprikapoeder, ontbijtspek, oregano, rode paprika, tijm, tomatenketchup en ui

Toon alle 111 recepten in dit boek