We hebben 43 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Tajine 
        Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / varkensvlees / lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjok, extra vergine olijfolie, gele courgette, groene asperge, knoflook, laurierblad, lente-ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / veganistisch / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: gevogelte / tajine / groente / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boerenkip, donkere honing, gemalen kaneel, gemberpoeder, kastanjehoning, knoflook, plantaardige olie, saffraanpoeder, sesamzaad, tijmhoning, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: gevogelte / tajine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout 
        
Keuken: Mediterraans / Marokkaans 
        Soort: tajine / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjok, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zeezout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout 
        
Keuken: Aziatisch / Indiaas 
        Soort: tajine / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: couscous, gemalen kaneel, olijfolie, rozijn, saffraanpoeder, sjalot, stoofpaling, suiker, versgemalen zwarte peper, zilverui en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout 
        
Keuken: Mediterraans / Marokkaans 
        Soort: peulvruchten / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: gevogelte / tajine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water 
        
        
Soort: fruit / tajine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek 
        
Keuken: Europees 
        Soort: gevogelte / tajine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: coquilles, extra vergine olijfolie, gemengde bladsla, kardemompeul, knoflook, olijfolie, sinaasappelsap, sla, tomaat, vanillestokje, venkelknol, verse bieslook, verse kervel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: tajine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel en kweepeer 
        
        
Soort: fruit / tajine / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout 
        
Keuken: Aziatisch 
        Soort: tajine / rundvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie, verse koriander en zout 
        
Keuken: Mediterraans / Marokkaans 
        Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine / veganistisch / vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 43 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789023012894 
        ISBN10 
        9023012895 
        Andere uitgaven 
        
          
9789023011682