- Feestelijk tafelen

Feestelijk tafelen

Een boek van

We hebben 75 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een gezonde maaltijd hoeft beslist niet saai te zijn. In dit boek vindt u 75 gezonde maar toch feestelijke recepten die u uw familie en vrienden kunt voorzetten: allemaal even lekker en gevarieerd. Bij ieder recept staat bovendien de voedingswaarde aangegeven, dus u ziet in één oogopslag wat ieder gerecht te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Feestelijk tafelen

Een greep uit de 75 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bonenschotel met maïs en pompoen

Ingrediënten:
bonen, chilipoeder, chorizo, knoflook, maïskorrels, milde ui, olie, paprikapoeder, pompoen, rode paprika, spek, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Zeeduivel met rozijnen

Ingrediënten:
fruitige witte wijn, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, spaanse ui, water, zeeduivel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vis / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Stoofschotel met topinamboer en champignons

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ei, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, oud brood, tijm, topinamboer, ui, versgemalen zwarte peper, water, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde kip met zoete chilisaus

Ingrediënten:
kipfilet, knoflook, korianderwortel, kristalsuiker, nam pla, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, thaise vissaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamsschouder met yoghurt en kardemom

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, kardemompeul, knoflook, lamsschouder, olijfolie, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:

Bananenrepen met cashewnoten

Ingrediënten:
appel, banaan, cashewnoten, gemalen kaneel, gemalen kardemom, havermoutvlokken, kokosrasp, vanille-extract en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gevulde uien met wortel-komijnsaus

Ingrediënten:
bulgur, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, limoensap, maïskorrels, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pomodoritomaat, sjalot, verse bladpeterselie, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Oestersalade

Ingrediënten:
bosui, groene chilipeper, limoensap, oester en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoomde zeebaars met zwarte-bonensaus

Ingrediënten:
bosui, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, geroosterde sesamolie, medium sherry, paksoi, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, verse koriander en zeebaars

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, groene asperge, honing, kerstomaat, kidneybonen, courgette, rode paprika, rode ui, verse basilicum, oregano, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde kippetjes met kruiden

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, grof zeezout, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder en piepkuiken

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rode-bonensalade met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, chorizo, citroensap, kardoen, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rode ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijstsalade met zwarte bonen, maïs en rode paprika

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gedroogde chipotlepeper, gedroogde zwarte bonen, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, langkorrelrijst, maïskorrels, olijfolie, rode paprika, rode-wijnazijn, ui, verse koriander, verse munt en verse peterselie

Soort:
salade / barbecue/grill / rijst / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Palmhartensalade met krab

Ingrediënten:
bindsla, grof zeezout, krabvlees, limoensap, olijfolie, palmhart, tabasco en verse kokos

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Toon alle 75 recepten in dit boek