- Feestelijk tafelen

Feestelijk tafelen

Een boek van

We hebben 75 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Feestelijk tafelen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een gezonde maaltijd hoeft beslist niet saai te zijn. In dit boek vindt u 75 gezonde maar toch feestelijke recepten die u uw familie en vrienden kunt voorzetten: allemaal even lekker en gevarieerd. Bij ieder recept staat bovendien de voedingswaarde aangegeven, dus u ziet in één oogopslag wat ieder gerecht te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Feestelijk tafelen

Een greep uit de 75 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamskoteletjes met salsa verde en olijven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, lamskoteletjes, olijfolie, olijven, rode-wijnazijn, verse bladpeterselie, verse munt, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Boterbonen met pompoen

Ingrediënten:
aardappel, bosui, boterbonen, feta, gele chilipeper, gele ui, knoflook, limabonen, maïskorrels, olie, pompoen, verse peterselie, witte kaas en zout

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Aubergine-korianderdip

Ingrediënten:
aubergine, extra vergine olijfolie, gemalen komijnzaad, knoflook, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bloem, groene chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, peperkorrels, sherry-azijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bieten-tomatensalade met labna en koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gele kerstomaat, jonge rode bietjes, korianderzaad, labna balletjes, rode kerstomaat, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Krab-avocadotorentjes

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, hass-avocado, limoensap, pomodori, sjalot, verse bieslook, verse dille, versgemalen zwarte peper, wit krabvlees, witte-wijnazijn en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:

Bananenrepen met cashewnoten

Ingrediënten:
appel, banaan, cashewnoten, gemalen kaneel, gemalen kardemom, havermoutvlokken, kokosrasp, vanille-extract en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Perzische runderstoofschotel

Ingrediënten:
bataat, citroensap, diepvriesdoperwtjes, extra vergine olijfolie, gele spliterwten, gemalen kaneel, mager runderstoofvlees, moesappel, nootmuskaat, rozijnen, runderbouillon, ui, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vlees / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Manhattan clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderijhart, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, knoflook, laurierblad, maïskolf, plantaardige olie, pomodori, rookspek, strandschelpen, tabasco, tomatensap, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijst met pijlinktvisjes en mosselen

Ingrediënten:
citroen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, pijlinktvisjes, saffraandraadjes, tomatenblokjes uit blik, valenciarijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Polenta-aardappelsoep

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, chilipepervlokken, ei, grove polenta, knoflook, pompoen, ui, verse basilicum en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Couscous met gele courgettes en garnalen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroensap, couscous, gele courgette, gele rozijnen, gepelde rauwe garnalen, ingemaakte citroen, knoflook, lichte olijfolie, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte-wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa / feestdagen
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Rijstpapierrolletjes met pittige sojadip

Ingrediënten:
daikon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, limoenschil, mosterdkers, peultjes, rijstpapier, suiker, sushiazijn, tonijn, versgemalen zwarte peper, vers gemberwortel, wortel, zoete chilisaus, zoete sojasaus, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
feestdagen
Toon alle 75 recepten in dit boek