- Tapas

Tapas

Een boek van

We hebben 127 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tapas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie een tapasbar binnenstapt wordt onmiddellijk getroffen door al die verschillende kleuren, vormen en smaken. Geen wonder dat tapas zo onweerstaanbaar zijn. En met dit boek kunt u al dat heerlijks gemakkelijk zelf maken. Gebruik de recepten om uw gasten op een kleurrijk onthaal te trakteren en u zult net zo’n leuke tijd hebben als zij. Laat u verleiden door deze verbazingwekkende verzameling zoete en hartige hapjes en volg de filosofie achter de tapa, namelijk het onthalen van gasten op heerlijke hapjes, een drankje en een onderhoudend gesprek. Door fraaie foto’s bij elk gerecht en de duidelijke aanwijzingen zal Tapas een bron van inspiratie zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Tapas

Een greep uit de 127 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gekruide olijven

Ingrediënten:
knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode peper, rozemarijn, tijm en venkelzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Makreelpate

Ingrediënten:
boter, citroensap, sla, gerookte makreel, paprikapoeder, slagroom en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kipballetjes met pruimensaus

Ingrediënten:
azijn, broodkruimels, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, gemalen piment, honing, kerriepoeder, kipgehakt, olie, pruimenjam, sjalot en vijfkruidenpoeder

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Visspiesjes

Ingrediënten:
ananas, boter, citroensap, dille, groene paprika, kerstomaat, knoflook, peterselie, rode paprika en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Bleekselderij-tomatenchutney

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, kruidnagel, mosterdzaad, peper, pimentkorrels, suiker, tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Truffels

Ingrediënten:
boter, brandewijn, cacao, poedersuiker, pure chocolade, rum en slagroom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Simpele jamtaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, bladerdeeg, ei, munt, slagroom, tafelsuiker en vanillesuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Zoetzure kipspiesjes

Ingrediënten:
ananas, basilicum, citroensap, honing, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundvleesreepjes met sesam

Ingrediënten:
biefstuk, broodkruimels, ei, gekruide bloem, peper, sesamzaad en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kerriegehakt in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, kerriepoeder, lente ui, vruchtenchutney, worstvlees, wortel en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Marokkaanse mosselen

Ingrediënten:
brood, citroensap, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gember, knoflook, koriander, mosselen in blik en sjalot

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kiploempia's met zwarte bonen

Ingrediënten:
broodkruimels, chilisaus, citroensap, honing, kipgehakt, lente ui, loempiavellen, sojasaus, waterkastanje en zwarte-bonensaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Yoghurt-roomkaas

Ingrediënten:
slankroom en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde strandgapers

Ingrediënten:
broodkruimels, ei, gedroogde kruiden, peper, rucola, strandgapers a la mariniere, tartaarsaus en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spareribs geglaceerd met honing

Ingrediënten:
boter, citroensap, gember, honing, kippenbouillon, knoflook, lente ui, peterselie, rijstwijnazijn, rode peper, sojasaus, spareribs en ui

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Ui-cashewbeignets

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde kokos, gember, knoflook, kokosroom, koolzuurhoudend water, olie, sjalot, ui en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Flensjes gevuld met mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, mosselen, peterselie, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 127 recepten in dit boek