- Tapas

Tapas

Een boek van

We hebben 127 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tapas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie een tapasbar binnenstapt wordt onmiddellijk getroffen door al die verschillende kleuren, vormen en smaken. Geen wonder dat tapas zo onweerstaanbaar zijn. En met dit boek kunt u al dat heerlijks gemakkelijk zelf maken. Gebruik de recepten om uw gasten op een kleurrijk onthaal te trakteren en u zult net zo’n leuke tijd hebben als zij. Laat u verleiden door deze verbazingwekkende verzameling zoete en hartige hapjes en volg de filosofie achter de tapa, namelijk het onthalen van gasten op heerlijke hapjes, een drankje en een onderhoudend gesprek. Door fraaie foto’s bij elk gerecht en de duidelijke aanwijzingen zal Tapas een bron van inspiratie zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Tapas

Een greep uit de 127 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cipolle baslamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, groentebouillon, knoflook, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tahin en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Parmaham met meloen

Ingrediënten:
meloen, parmaham en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Fruitige varkensrollade

Ingrediënten:
abrikoos, bacon, bleekselderij, brandewijn, gember, pijnboompitten, pruim, runderbouillon, salie, ui, varkensfilet, vruchtenchutney en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spiesjes van zeevruchten

Ingrediënten:
garnalen, kerrie-honingsaus, minipompoen, mosselen, rode paprika en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gevulde schuimkransjes

Ingrediënten:
bosbessen, ei, kiwi, koffie, koffielikeur, kruisbessen, schuimkransjes, slagroom, tafelsuiker en vanillesuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Visspiesjes

Ingrediënten:
ananas, boter, citroensap, dille, groene paprika, kerstomaat, knoflook, peterselie, rode paprika en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gevulde abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, amandel, boter, bulgaarse yoghurt, honing en sherry

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-vetkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kleine piepers gevuld met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookte zalm, kappertjes, mierikswortel, olijfolie, peper, rode ui, rozevalaardappels, zalmkaviaar, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Brandewijnrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, citroenrasp, gember, lichte siroop, rum, slagroom, tafelsuiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-tonijnfrittita'a

Ingrediënten:
brood, cheddar, ei, mayonaise, melk, mosterdpoeder, peper, tonijn in blik, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gembermosselen met krokant pestolaagje

Ingrediënten:
droge witte wijn, gember, knoflook, mosselen, parmaham, pesto en witbroodkruim

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Filodeeg met custard

Ingrediënten:
boter, custard, filodeeg, kaneel, kaneelstokje, maïzena, melk, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mediterrane groenten

Ingrediënten:
aubergine, chinese paddestoelen, ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, minipompoen, paprika, peper, venkel, zeezout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kerrie-honingsaus

Ingrediënten:
boter, dille, honing, kerriepoeder en knoflook

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Flensjes gevuld met mosselen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, mosselen, peterselie, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 127 recepten in dit boek