- Chocoladedesserts

Chocoladedesserts

heerlijke taarten, mousses, brownies en andere lekkernijen

Een boek van

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chocoladedesserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chocoladedesserts zijn onweerstaanbaar. Zet er bij een etentje maar eens een op tafel en kijk hoe de gezichten van uw gasten gaan stralen.

Als u aan het eind van een zware dag een onweerstaanbare behoefte aan iets lekkers krijgt, staat chocolade altijd hoog op de lijst. Of u nu bij uw kinderen in een goed blaadje wilt komen, iets lekkers voor een geliefde wilt maken of uzelf wilt verwennen – er staat in dit boek een chocoladedessert voor elke gelegenheid.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Chocoladedesserts

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladeschuim

Ingrediënten:
eiwit, fijne kristalsuiker, pure chocolade en wijnsteenzuur

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Perencrumble met chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, chocolade-ijs, citroenschil, donkere chocolademelkpoeder, kristalsuiker, oudbakken bruinbrood, peer, pompernickel, pure chocolade, slagroom en zwart roggebrood

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-notenstrudel

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, filodeeg, pistaches, honing, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, pure chocolade, slagroom en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Donkere chocoladetaart van capri

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, oudbakken wittebroodkruim, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vers gezette espressokoffie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-amandelcake met kardemom

Ingrediënten:
boter, ei, fijne kristalsuiker, zwart kardemomzaad, gemalen amandelen, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade marquise

Ingrediënten:
cognac, eierdooier, fijne kristalsuiker, gelatine, pure couverture en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Italiaanse chocolade-hazelnoottorta

Ingrediënten:
biscuits, boter, cacaopoeder, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, hazelnoot, mariabiscuits, petit beurre, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Omgekeerde vruchtenvlaai

Ingrediënten:
bakpoeder, dikke room, ei, fijne kristalsuiker, gemalen amandelen, gezouten boter, melk, cacao, peer, poedersuiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Gelato van pure chocolade en hazelnoten

Ingrediënten:
biscuits, blanke hazelnoten, bruine rum, chocoladelikeur, fijne kristalsuiker, glucosesiroop, hazelnotenlikeur, maïssiroop, pure chocolade, slagroom, vanillesuiker, volle melk en wafel

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwarktaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, volkorenbiscuit met chocolade en volvette roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 80 recepten in dit boek