Pasteitjes gevuld met tonijn en ei - briks a l'oeuf

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
pastei / frituur / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Okra hush puppies

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Mayonaise

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Beignets van langoustinestaartjes

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren